BondeZaidalifahDotCom: BELI OLE-OLE DAN TANDA KENANGAN DI SHOP LEGOLAND

BELI OLE-OLE DAN TANDA KENANGAN DI SHOP LEGOLAND

12:03 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Kalau anda ke Legoland, Jangan lupa singgah ke kedai Cenderamata tau, belilah satu atau lebih tanda kenangan...

Ada kedai :  Kings Market, The Big Shop, Mini Market, Stage Shop dan The Brick Shop.

King's Market

King's Market 


The Big Shop

The Big Shop 


Mini Market

Mini Market 


Stage Shop

Stage Shop  


The Brick Shop

The Brick Shop 


Bila memasuki Kedai Cenderahati ni, memang terpegun melihat hasil dari lego-lego yang terbina dengan pelbagai macam bentuk dipamerkan sebagai contoh dan idea untuk anda reka sendiri dirumah.

Paling lama Bonde lepak di The Brick Shop.



Anda boleh pilih sendiri dan reka secara kreatif lego-lego tersebut.




Cantikkan berwarna-warni...



Disini juga menerima pertukaran mata wang Singapura



Terdapat juga postcard untuk setiap port menarik sekali.


Selain dari bina robot atau betuk.. lego juga boleh dihasilkan menjadi huruf untuk bina ayat.. lihat contoh :)


Menarikkan!



Fatin memang teruja sangat masuk dekat Kedai Cenderahati ni...... nampak sangat seronok dekat dalam tu sambil memilih.


Fatin tengah memilih tabung untuk di beli tapi tak tahu yang mana satu... tengah pening nak beli yang mana satu?

Semua cantik...katanya...


Bonde beli  "key chain" sebagai kenangan... Tada... Ada banyak pilihan tau... ikutkan hati nak rembat je bebanyak.. tetapi ongkosnye tak mencukupi masa ni hi hi hi...



Lepak depan Shop dengan Pak Chik ni, di baik tau... senyap je :)sporthing pulak tu.. hi hi hi..

Pak Chik nak selfie tak dengan i hi hi hi




Bergambar kenangan di sekitar Kedai Cenderamata. (Depan restoran)


Berhadapan Restoran depan Kolam.. (berlakon jap hi hi hi)


Baiklah jumpa lagi... next trip... pasti nak singgah dan bebelanja lagi dimasa akan datang... sebab i love lego now, lepas ni nak balik dah :)


Book Of Record "Lego Monkey" - Part 1 
Market Restoran - Part 2
Theme Park - Part 3
Theme Park - Part 4

Untuk maklumat lanjut : 

Website: www.LEGOLAND.my
Instagram: www.instagram.com/legolandmalaysia/
Facebook: www.facebook.com/LEGOLAND.my
Hotline (Daily 9am - 7pm): +607 597 8888
Email: info@LEGOLAND.my

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. BESTNYA BONDE, tapikan...nak bawa budak2 kena plan betul2..takut terluka hati ummi tak belikan depa mainan.heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Ummi kanak-kanak mmg teruja bila tengok Lego... hi hi hi

      Delete
  2. bestnyer klau boleh shopping kat legoland shop...klau pergi mesti nak beli sume..huhu..nak wat koleksi lego..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN