BondeZaidalifahDotCom: PART 4 : FATIN RASA TERCABAR TEROKAI LEGOLAND THEME PARK

PART 4 : FATIN RASA TERCABAR TEROKAI LEGOLAND THEME PARK

11:51 pm

Hai selamat malam...

Sambungan :

PART 4 : FATIN RASA TERCABAR TEROKAI LEGOLAND THEME PARK


Entri sebelum disini :

Book Of Record "Lego Monkey" - Part 1 
Market Restoran - Part 2
Theme Park - Part 3

Anda semua nak bagi tahu, rugi tau kalau datang sini tak cuba semua station  yang ada games. Ia adalah suatu pengalaman terindah sukar nak lupakan!

Permainan seterusnya "City Airport"



Game ini seakan-akan berada di lapangan terbang tau! ada bahagian perlepasan lagi tu.... 



Fatin dah ready naik kapal terbang warna biru dengan adik Dhia.


Bonde stanby tepi untuk ambik gambar diaorang tu...


eh kenapa ada kakak baju merah tu... Oooo Kakak tu maklumkan flight delay ada kerosakan teknikal flight tak boleh terbang kene tunggu 10 minit, jadi kene turun dan jalan-jalan tempat lain dulu.


bergambar depan city airport  ni jap


Sambil-sambil tu jalan-jalan dekat "Stage Shop"


kami Plan nak tengok:


 The Realm Of Shadows Live

tapi terlepas tayangan jam 1.30 tak silap untuk next tayangan jam 2.30 macam tak sempat nak tengok juga sebab kene berkumpul jam 3.00 petang untuk ke "water park" next time nak datang tengok jugak!





Seterusnya fatin ambik keputusan nak main kereta dekat "Driving School"


Dekat "Driving School"ni kanak-kanak, belajar cara-cara pemanduan berhemah di jalan raya.  Kene ikut lampu isyarat, kene bagi isyarat nak masuk simpang, berhenti di sign board Berhenti.  Memang bagus untuk kanak-kanak  belajar erti "Keselamatan Jalanraya"






Setelah dapat Lesen Memandu cewahhhh, Fatin nak cuba, "Boat School" pulak... layan...zasssss 




Untuk maklumat lanjut : Promosi CNY!

Website: www.LEGOLAND.my
Instagram: www.instagram.com/legolandmalaysia/
Facebook: www.facebook.com/LEGOLAND.my
Hotline (Daily 9am - 7pm): +607 597 8888
Email: info@LEGOLAND.my


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN