5 DARI 10 PILIHAN PRODUK ALTHEA 'XMASS WISHLIST'

Assalamualaikum... Selamat petang, Hai reader semua... Hari tu Bonde ada kongsikan dengan pembaca semua, 10 Produk Xmass Wishlist.  Alhamdulillah rasa syukur yang tidak terhingga dari 10 produk yang dipilih tersebut... Bonde berjaya dapatkan 5 produk! 

5 DARI 10 PILIHAN PRODUK ALTHEA 'XMASS WISHLIST'

Kiranya Bonde memang bertuah dapat 5 dari 10 barangan yang di pilih!! Bonde rasa sangat gembira sekali walaupun tak dapat 10 barangan memadai dan cukup syukur dapat dari separuh yang di pilih dah kira ok sangat.

Jom tengok 5 barangan yang Bonde telah shopping semasa bulan Disember yang lepas. 



#1 - PORE SONIC CLEANSER (WHITE)


#2 - OATMEAL THERAPY PEELING GEL (100ML)



#3 - SUPPLE PREPARATION FACIAL TONER (180ML)


#4 DOUBLE LASTING FOUNDATION (30G)_SAND


# 5 BLACK PEARL & GOLD HYDROGEL EYE PATCH (60 PATCHES)



Semua berkaitan produk kecantikkan yang Bonde dapat ini, detailnya bolehlah di rujuk di Entri 10 Wishlist


Insya'Allah Bonde akan sharekan satu persatu review Bonde lepas ni... 



Produk Althea yang pernah Bonde gunakan dan anda boleh baca review dibawah:

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

2 PEMBERI ULASAN

  1. Nombor 2 pernah guna best..yg no 5 tengah guna..syok je bila apply bawah mata..sejuk je rasa

    BalasPadam
  2. wah, althea...
    aida lom terjebak jadi pengguna.
    menahan diri :) ha ha ha ha

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.