LIRIK LAGU PUJAAN HATI - ADIRA

LIRIK LAGU PUJAAN HATI - ADIRA



Komposer: Ikhwan Fatanna & Ayden Ali

Lirik: Arisz Ab Rahman & Ikhwan Fatanna




Suatu masa dulu

Ku dibuai keliru

Terlena dengan dosa



Kau hadir melengkapi

Segala kekurangan di hati

Yang sejati



Biar berjuta halangan

Relaku ku tempuhi

Ku genggam abadi

Demi cinta suci



Hanya dirimu

Pujaan hatiku

Hanya padamu

Ku serah cintaku



Kau segalanya

Bagi ku terindah

Hingga ke akhirnya

Nafas ini



Lahir sebuah mimpi

Dari satu misteri

Dirimu menantiku



Andai perit luka ini

Takkan pernah ku peduli

Biarkan aku teruskan menanti



Kita pastikan bersama

Yakin dengan takdir Tuhan

Kita kan bahagia

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

3 PEMBERI ULASAN

  1. fall in love dengan lagu adira ni...

    BalasPadam
  2. hmmm aida x tau lagu ni, bonde.
    drama tu pun tak tgk. timing tak kena sgt la kan.
    nanti mau korek-korek dgr la.
    lagu adira tak pernah kecewa kan aida. pasti sedap di dgr.

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.