Bonde Zaidalifah: REAL FRESH SKIN DETOXER BINTANG KPOP PAKAI BONDE PON PAKAI TAU !

REAL FRESH SKIN DETOXER BINTANG KPOP PAKAI BONDE PON PAKAI TAU !

10:13 am

REAL FRESH SKIN DETOXER BINTANG KPOP PAKAI BONDE PON PAKAI TAU ! Assalamualaikum Dan Selamat Malam... Hai reader semua, Bonde nak share dengan anda semua produk kecantikan kulit muka dari Korea,  Produk ni pon memang terkenal dikalangan Bintang Kpop dan pelakon drama Korea, Siapa tak nak cantik kulit putih gebu macam merekakan!  Bonde memang teruja nak mencubanya...he he he, Produk ini Bonde pernah ceritakan di entri ini unboxing althea  Anda teruskan membaca entri ini, Bonde kongsikan tentang... REAL FRESH SKIN DETOXER BINTANG KPOP PAKAI BONDE PON PAKAI TAU !

REAL FRESH SKIN DETOXER BINTANG KPOP PAKAI BONDE PON PAKAI TAU !

REAL SKIN FRESH DETOXERS, MENARIK TENTANG REAL SKIN FRESH DETOXERS,Real Fresh Skin Detoxer - Rose : Refining,Real Fresh Skin Detoxer - Green Tea : Purifying,

ALTHEA X GET IT BEAUTY REAL FRESH SKIN DETOXER COLLABORATION 

Untuk maklumkan anda semua, Althea berkolaborasi dengan Korea's Top TB Program Get It Beauty! Bintang KPOP Jeonghwa dari EXID  dan Beauty Influencer Minsco.  Mereka pun menggunakan Produk Real Fresh Skin Detoxer ni!

Tak percaya??? Anda boleh tengok video dibawah ini :


Nampak keriangan mereka menggunakan produk yang best ini, rugi sangat tau,  kalau kita sudah tahu tentang produk yang bagus tapi tak mahu mencubanya sendiri.  Ini rahsia kecantikan mereka, yang perlu di korek dari akar umbinya untuk kita sama cantik macam mereka!

MENARIK TENTANG REAL SKIN FRESH DETOXER

Pertama :


Pembersih 2 in 1 + Mask Selain bertindak sebagai pembersih muka, Real Skin Fresh Detoxer juga bertindak sebagai mask. Tidak perlu memakai mask sekiranya anda sudah memakai Real Skin Fresh Detoxer ini haaa bestkan yang penting jimat tak perlu beli mask lagi. 

Kedua :

Cara menggukannya sangat mudah dan pantas iaitu kalau hendak memakainya hanya sapu pada kulit muka dan biarkan selama 10 saat! lepas tu ratakan menggunakan air di sekitar permukaan muka, setelah itu bilas dan cuci dengan menggunakan air ke muka macam biasa! Selesai sudah.

Ketiga :

Apa yang dirasai selepas mencuci ??? Jika ada kulit mati ia akan keluar semasa anda memutarkan Real Skin Fresh Detoxer dimuka! Kulit muka akan rasa sangat segar dan beragin, Bila usap dan urut sekitar muka apa yang dirasai ialah rasa ianya sangat segar dan lembut. memang best sangat, muka pon jadi licin sekali.

Keempat :

Real Skin Fresh Detoxers menggunakan bahan semulajadi - Bahan yang digunakan terdiri dari bahan semulajadi iaitu Green Tea dan Kelopak Bunga Rose May sangat organik tak perlu bimbang menggunakannya kerana tiada bahan merbahaya dan memudaratkan kulit muka! Itu yang Bonde sukakannya... he he he

Real Fresh Skin Detoxer - Rose : Refining

REAL SKIN FRESH DETOXERS

Real Fresh Skin Detoxer - Rose : 

Refining Digunakan pada waktu pagi sebagai pembersih muka, ianya membantu melindungi dan mengimbangi tahap PH kulit, memperbaiki peredaran darah, membersih secara lembut dan membuang segala kekasaran (kulit mati), melembapkan kulit muka dan menjadikan  kulit muka cerah cantik ton warna sekata serta menjadikan kulit  muka sentiasa terasa segar dan lembut.


REAL SKIN FRESH DETOXERS, MENARIK TENTANG REAL SKIN FRESH DETOXERS,Real Fresh Skin Detoxer - Rose : Refining,Real Fresh Skin Detoxer - Green Tea : Purifying,

REAL SKIN FRESH DETOXERS, MENARIK TENTANG REAL SKIN FRESH DETOXERS,Real Fresh Skin Detoxer - Rose : Refining,Real Fresh Skin Detoxer - Green Tea : Purifying,

Real Fresh Skin Detoxer - Green Tea : Purifying


REAL SKIN FRESH DETOXERS


Real Fresh Skin Detoxer - Green Tea : 


Purifying Mask ini digunakan sebagai pembersih muka pada waktu malam untuk membersih serta melegakan kulit muka dan ianya juga bertindak sebagai melindungi kulit yang terdedah dari kerosakan sinar UV.


REAL SKIN FRESH DETOXERS, MENARIK TENTANG REAL SKIN FRESH DETOXERS,Real Fresh Skin Detoxer - Rose : Refining,Real Fresh Skin Detoxer - Green Tea : Purifying,

REAL SKIN FRESH DETOXERS, MENARIK TENTANG REAL SKIN FRESH DETOXERS,Real Fresh Skin Detoxer - Rose : Refining,Real Fresh Skin Detoxer - Green Tea : Purifying,


Menarik bukan ??? Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan Real Fresh Skin Detoxers ini dengan pantas anda terus klik link dibawah kerana ada diskaun harga tau apa tunggu lagi?? klik jangan tak klik...



Untuk maklumat lanjut anda boleh terjah :

Laman web : Althea 

Instagram : Althea

Facebook : Althea

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. Saya punya tinggal sikit dah bonde

    ReplyDelete
  2. Wah, nampak segar je kulit bonde...

    ReplyDelete
  3. I suka Yang rose Tu. Sesuai dengan kulit. Tambahan wangi bau dia. Produk Althea ni memang bagus untuk Yang nak kulit Cantik.😘

    ReplyDelete
  4. Patutlah muka Bonde dah macam orang K-Pop heheheh makin putih gebu dan cantik wakakaka.. Kita orang lelaki boleh pakai tak untuk produk ini. Mesti ramai yang jelous....

    ReplyDelete
  5. Macam best je bonde produk ni. Detox untuk muka pun dah ad eh. Bagus la leh buang kotoran degil kat muka ni. Btw ni produk korea kan. Banyak skang produk mereka kt pasara . Rasa mcm nk try je ni. huhuhu

    ReplyDelete
  6. This looks great product...I balso started to use Althea product... Kinda like it...

    ReplyDelete
  7. Kalau K-pop pakamesti kulit bonde jadi macam K-pop nanti. Lawo Lan kulit deme

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN