Bonde Zaidalifah: SURPRISE BOX DARI ALTHEA UNTUK ALTHEA ANGELS

SURPRISE BOX DARI ALTHEA UNTUK ALTHEA ANGELS

10:19 pm

SURPRISE BOX DARI ALTHEA UNTUK ALTHEA ANGELS  Assalamualaikum Dan Selamat Malam, Hai reader semua.. Happy Birthday Anniversarry Althea Turn 3... Bonde teruja nak cerita dengan anda semua tentang Surprise Box Dari Althea untuk Althea Angels ni tau...untuk pertama kali terima tentu perasaan ini tidak dapat digambarkan... SURPRISE BOX DARI ALTHEA UNTUK ALTHEA ANGELS 

SURPRISE BOX DARI ALTHEA UNTUK ALTHEA ANGELS 


Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

APA YANG ADA DALAM SURPRISE BOX DARI ALTHEA

1. Althea make up pouch

2. Althea beauty mirror

3. Althea limited edition tote bag

4. New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask

5. Cuties miniature Althea's boxes

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

Althea make up pouch

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

Althea beauty mirror

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

 Althea limited edition tote bag

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask

 Real Fresh Rose

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,


Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

 Real Fresh Green Tea

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

 Cuties miniature Althea's boxes

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

Info : 
Promosi sedang berlangsung sempena Happy Birthday Anniversarry Althea Turn 3.

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk-produk di atas anda boleh klik link dibawah untuk ke laman web Althea.

my.althea.kr

Facebook
www.facebook.com/altheamalaysia/

Instagram
www.instagram.com/altheakorea/

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

23 TEGURAN MEMBINA

  1. Bestkan bonde dapat semua ni.bonde dah up entry saya belum.up lagi

    ReplyDelete
  2. Bestnya..mmrasa mcm nk pi belinjuga

    ReplyDelete
  3. Next parcel bakal tiba x lama lagi...hehehe..best betul bila dapat parcel dari Althea ni..

    ReplyDelete
  4. wah dah 3 orang dah syaza jumpa unboc althea ni :)

    ReplyDelete
  5. eh.. kita tak tulis lagi la.. tulis jap la..

    ReplyDelete
  6. Sukaaaa sgt dpt box ni. More box to receive. Addicted dengan Althea.

    ReplyDelete
  7. Wahhh bestnya bonde dapat jadi althea angle. Seronok pakai brgn depa ni. Feeling gadis korea gittew

    ReplyDelete
  8. Saya kalau barang barang make up yang ada ni, mostly memang barang barang dari althea. Suka sangat dengna barang make up dan skincare dieorang sebab murah dan banyak pilihan

    ReplyDelete
  9. Nice one! I love the Green tea one the most. I kind of surprise too when receive my parcel because not expecting anything. Hello Fellow Angel!

    ReplyDelete
  10. Another angel's review :-) wow!
    Tahniah. Bagus Althea. Sgt menghargai customer. Ni strategi perniagaan yg bagus. Memikat hati.

    ReplyDelete
  11. Bestkan suprise bix ni. Macam2 ada. Suka tengok althe buat prog reward macm ni. Strategi yg baik nak memperkenalkan produk baru di platform mereka

    ReplyDelete
  12. First of all tahniah sbb jadi antara yg terpilih tuk Althea Angel. Dalam banyak banyak produk yg dapat yg mana jadi pilihan hati. Yg penting althea's miniature tu mmeng comel..

    ReplyDelete
  13. Bestnya jadi kesayangan Althea kan & boleh dapat banyak gift pula tu. Congratulations dear for being Althea's angel.

    ReplyDelete
  14. Memang best. Masa mula² pakai lagi dah jatuh cinta. Kena pakai nipis² kalau tak, lambatlah buih nak habis

    ReplyDelete
  15. bestnya tengok..jeles tau dengan semua althea angels..ada macam-macam produk kecantikan..beg tu sangatla comel tau

    ReplyDelete
  16. mesti bagus produk ni..sebab nampak ramai gk kawan-kawan yang kongsikan review produk ni..

    ReplyDelete
  17. Dah berusia macam kita pun dapat surprise macam ni kan. Kalau maznee mesti seronok. Baguslah kompeni ni hargai pengguna setia

    ReplyDelete
  18. Lepas ni makin lawa lah kulit sis. Hehe, dah macam orang korea yang terkenal dengan rejim penjagaan kulit yang ketat tu

    ReplyDelete
  19. Amboi athia angel tu. Patutlah siap dapat hadiah lagi. Tahniah pada kompeni yang jaga hati pengguna macam ni.

    ReplyDelete
  20. bertuahnya dapat box dari althea! banyak barang barang best dalam tu. terutamanya mask!

    ReplyDelete
  21. Duh senangnya bisa dapat box dari Althea produk. Ini pasti banyak yang sebab menjaga kulit dengan sangat baik. Teringin lah nak pakai macam produk nih

    ReplyDelete
  22. Wah, bonde pun angels jugak ya?. Tahinah bonde. Mcm2 ad dalam box tu ye, bestnya.

    ReplyDelete
  23. so lucky to have that! saya bukan althea angels...keekkee

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN