SURPRISE BOX DARI ALTHEA UNTUK ALTHEA ANGELS

SURPRISE BOX DARI ALTHEA UNTUK ALTHEA ANGELS  Assalamualaikum Dan Selamat Malam, Hai reader semua.. Happy Birthday Anniversarry Althea Turn 3... Bonde teruja nak cerita dengan anda semua tentang Surprise Box Dari Althea untuk Althea Angels ni tau...untuk pertama kali terima tentu perasaan ini tidak dapat digambarkan... SURPRISE BOX DARI ALTHEA UNTUK ALTHEA ANGELS 

SURPRISE BOX DARI ALTHEA UNTUK ALTHEA ANGELS 


Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

APA YANG ADA DALAM SURPRISE BOX DARI ALTHEA

1. Althea make up pouch

2. Althea beauty mirror

3. Althea limited edition tote bag

4. New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask

5. Cuties miniature Althea's boxes

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

Althea make up pouch

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

Althea beauty mirror

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

 Althea limited edition tote bag

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask

 Real Fresh Rose

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,


Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

 Real Fresh Green Tea

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

 Cuties miniature Althea's boxes

Althea make up pouch,Althea beauty mirror,,Althea limited edition tote bag.New Release Real Fresh Skin Detoxer x Get it Beauty - 10 second wash off mask,Cuties miniature Althea's boxes, K Beauty, Korean Product, Korean, Produk korea,

Info : 
Promosi sedang berlangsung sempena Happy Birthday Anniversarry Althea Turn 3.

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk-produk di atas anda boleh klik link dibawah untuk ke laman web Althea.

my.althea.kr

Facebook
www.facebook.com/altheamalaysia/

Instagram
www.instagram.com/altheakorea/

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

23 PEMBERI ULASAN

  1. Bestkan bonde dapat semua ni.bonde dah up entry saya belum.up lagi

    BalasPadam
  2. Next parcel bakal tiba x lama lagi...hehehe..best betul bila dapat parcel dari Althea ni..

    BalasPadam
  3. wah dah 3 orang dah syaza jumpa unboc althea ni :)

    BalasPadam
  4. eh.. kita tak tulis lagi la.. tulis jap la..

    BalasPadam
  5. Sukaaaa sgt dpt box ni. More box to receive. Addicted dengan Althea.

    BalasPadam
  6. Wahhh bestnya bonde dapat jadi althea angle. Seronok pakai brgn depa ni. Feeling gadis korea gittew

    BalasPadam
  7. Saya kalau barang barang make up yang ada ni, mostly memang barang barang dari althea. Suka sangat dengna barang make up dan skincare dieorang sebab murah dan banyak pilihan

    BalasPadam
  8. Nice one! I love the Green tea one the most. I kind of surprise too when receive my parcel because not expecting anything. Hello Fellow Angel!

    BalasPadam
  9. Another angel's review :-) wow!
    Tahniah. Bagus Althea. Sgt menghargai customer. Ni strategi perniagaan yg bagus. Memikat hati.

    BalasPadam
  10. Bestkan suprise bix ni. Macam2 ada. Suka tengok althe buat prog reward macm ni. Strategi yg baik nak memperkenalkan produk baru di platform mereka

    BalasPadam
  11. First of all tahniah sbb jadi antara yg terpilih tuk Althea Angel. Dalam banyak banyak produk yg dapat yg mana jadi pilihan hati. Yg penting althea's miniature tu mmeng comel..

    BalasPadam
  12. Bestnya jadi kesayangan Althea kan & boleh dapat banyak gift pula tu. Congratulations dear for being Althea's angel.

    BalasPadam
  13. Memang best. Masa mula² pakai lagi dah jatuh cinta. Kena pakai nipis² kalau tak, lambatlah buih nak habis

    BalasPadam
  14. bestnya tengok..jeles tau dengan semua althea angels..ada macam-macam produk kecantikan..beg tu sangatla comel tau

    BalasPadam
  15. mesti bagus produk ni..sebab nampak ramai gk kawan-kawan yang kongsikan review produk ni..

    BalasPadam
  16. Dah berusia macam kita pun dapat surprise macam ni kan. Kalau maznee mesti seronok. Baguslah kompeni ni hargai pengguna setia

    BalasPadam
  17. Lepas ni makin lawa lah kulit sis. Hehe, dah macam orang korea yang terkenal dengan rejim penjagaan kulit yang ketat tu

    BalasPadam
  18. Amboi athia angel tu. Patutlah siap dapat hadiah lagi. Tahniah pada kompeni yang jaga hati pengguna macam ni.

    BalasPadam
  19. bertuahnya dapat box dari althea! banyak barang barang best dalam tu. terutamanya mask!

    BalasPadam
  20. Duh senangnya bisa dapat box dari Althea produk. Ini pasti banyak yang sebab menjaga kulit dengan sangat baik. Teringin lah nak pakai macam produk nih

    BalasPadam
  21. Wah, bonde pun angels jugak ya?. Tahinah bonde. Mcm2 ad dalam box tu ye, bestnya.

    BalasPadam
  22. so lucky to have that! saya bukan althea angels...keekkee

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.