HANTARAN 5 DULANG BUAT ANGAH ...

Assalamualaikum dan Selamat pagi...

Throwback kisah menghantar pengantin lelaki pada bulan Mac yang lalu.. Majlis anak buah di langsungkan di Yan Kedah.  Bonde terlupa nak share dekat blog, tak apalah pengantin pon "still honey moon" lagi.

Sudah lama tidak menghantar pengantin... maklumlah anak buah semua baru nak meningkat remaja. lepas ni seorang-seoang akan menyusul, InsyaAllah...

Bonde di tugaskan untuk menghias lima hantaran untuk pihak pengantin perempuan. arghhh lama tak buat keja ni, tapi Bonde cuba jugalah.. lagipun bekas nak letak hantaran semua dah ada tinggal hias sikit-sikit sahaja. (mudah kerja makcik...)

HANTARAN 5 DULANG BUAT ANGAH (PART 1)

HANTARAN 5 DULANG, GUBAHAN JAM,GUBAHAN MINYAK WANGI, GUBAHAN KASUT,GUBAHAN TELEKONG,  GUBAHAN BAG, GUBAHAN HANTARAN, HANTARAN PIHAK LELAKI,

1) GUBAHAN BAG


HANTARAN 5 DULANG, GUBAHAN JAM,GUBAHAN MINYAK WANGI, GUBAHAN KASUT,GUBAHAN TELEKONG,  GUBAHAN BAG, GUBAHAN HANTARAN, HANTARAN PIHAK LELAKI,

 2. GUBAHAN TELEKONG


HANTARAN 5 DULANG, GUBAHAN JAM,GUBAHAN MINYAK WANGI, GUBAHAN KASUT,GUBAHAN TELEKONG,  GUBAHAN BAG, GUBAHAN HANTARAN, HANTARAN PIHAK LELAKI,

3. GUBAHAN KASUT


HANTARAN 5 DULANG, GUBAHAN JAM,GUBAHAN MINYAK WANGI, GUBAHAN KASUT,GUBAHAN TELEKONG,  GUBAHAN BAG, GUBAHAN HANTARAN, HANTARAN PIHAK LELAKI,

4. GUBAHAN MINYAK WANGI


HANTARAN 5 DULANG, GUBAHAN JAM,GUBAHAN MINYAK WANGI, GUBAHAN KASUT,GUBAHAN TELEKONG,  GUBAHAN BAG, GUBAHAN HANTARAN, HANTARAN PIHAK LELAKI,

5. GUBAHAN JAM

Terpadam gambar gubahan jam.. dekat memori phone, Anda boleh tengok gambar penuh diatas. (Jam G-shok)

jumpa.. next entri untuk story homestay dan majlis bertandang.


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

4 PEMBERI ULASAN

  1. Cantik gubahan, pandai Bonda gubah. Kak Sue pun ada anak buah yang dah mula meningkat dewasa juga ikut turn lah nanti nie nak sumbangkan hasil tangan Kak Sue..

    BalasPadam
  2. wahh cantiklah gubahan. boleh la tiru sikit sikit untuk knduri bulan 1 ni hehe.


    http://www.cikfira.com/

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.