Koleksi Template Akaun Bank

Koleksi Template Akaun Bank  Assalamualaikum dan Selamat Pagi... Hai reader semua, apa khabar pagi ini, Hari ni Bonde nak kongsikan kepada anda semua template pelbagai akaun bank yang digunakan untuk Online seller mesti perlukan template akaun bank ni kan.  Nanti anda tinggal edit je letak detail nombor akaun dan detail anda secara ringkas ,  bagi dekat customer anda yang berurusan jual beli dengan anda.  Macam Bonde pula... disebabkan bukan aktif sangat dengan penjualan online tapi sejenis pelupa nombor akaun sendiri memang lemah dalam menghafal nombor selain nombor kad pengenalan dan nombor telefon.  Bonde jadikan ia sebagai favorite pic dengan gallery phone supaya senang nak cari masa nak gunakan nanti.


Koleksi Template Akaun Bank 

1. Template Akaun Bank : CIMB







2. Template Akaun Bank : Maybank







3. Template Akaun Bank : Bank Islam




4. Template Akaun Bank : AmBank



5. Template Akaun Bank : BSN


6. Template Akaun Bank: RHB Bank



7. Template Akaun Bank : Public Bank


8. Template Akaun Bank : Affin Bank


9. Template Akaun Bank : Bank Muamalat



10. Template Akaun Bank : Bank Rakyat



11. Template Akaun Bank Alliance Bank


12. Template Akaun Bank Agro Bank




13. Template Akaun Bank : Hong Leong Bank



Macam mana nak edit?

Anda edit jer guna phone anda siap-siap kalau nak cantik gunalah Picsart atau Snappseed  atau apa-apa aplikasi yang boleh add text.

Lepas ni, anda bolehlah buatkan untuk suami dan anak-anak juga.. sekarang pergi bank banyak dah tak guna buku. Jadi kalau lupa nak bawa buku nota yang anda catit segala nombor akaun tu, anda guna jer template Akaun Bank ni.. save siap-siap dalam phone. semuakan di hujung jari jer sekarang

Moga bermanfaat.
 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

25 PEMBERI ULASAN

  1. Waalaikumussalam. Terima kasih 🙋🏻

    BalasPadam
  2. Waaa..cantik2 template tu. Nak save kat fon la..senang kalo orang minta, boleh terus kasi 😊

    BalasPadam
  3. wah..semua ada..tq dharing bonde

    BalasPadam
  4. Bonda, saya ada jumpa aplikasi di fb terus keluar nama dan no akaun bank. cuma limited design. Good idea Bonda share. Mudah seller nak bg gambar nombor akaun.

    BalasPadam
  5. Wah bagus ni siap lengkap ada macam-macam jenis bank tu kan. Online sellers boleh guna template ni lagi menarik, senang dan seronok customers nk buat payment hehe.

    BalasPadam
  6. Thanks bonde share.. Boleh simpan ni nti dlm fon

    BalasPadam
  7. Template ni utk orang bisnes je ke? Orang yang tak bisnes tapi nak template cantik tak boleh ke? Haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya guna jer, simpan dalam gallery pic buat rujukan masa urusan di bank, bank sekarang kebanyakan dah tak guna buku akaun, jd rujulk no akaun dekat template je la hi hi hi.

      Padam
  8. wow. terbaik ni, bonde.
    utk seller, memang sungguh ekslusif ni kan.
    send to buyer, wow, sgt sesuai :)

    BalasPadam
  9. Thank you share bonde. Mudah urusan terutamanya pada para peniaga.

    BalasPadam
  10. Banyak dah koleksi template ni org2 dok share kan.. Kita dh guna dah.. Sesuai utk mereka yg berniaga online guna benda alah ni..

    BalasPadam
  11. entry yang sangat bermanfaat buat online seller. lagi senang bagi camni, pembeli pun senang boleh simpan hehe

    BalasPadam
  12. cun lah sis.. saya save maybank dan CiMB tu. nak meniaga online pun senang ni, bagi je gambar ni. lebih kemas

    BalasPadam
  13. Thank you for this post. Very helpful for me.

    BalasPadam
  14. Dah baca pasal ini di fb tadi. Terfikir juga nak tukar. Sebab dah selalu buat transfer online. Sesekali nak tengok sesuatu yang baru jugak.

    BalasPadam
  15. Now I know they have such service. Thanks for sharing these template.

    BalasPadam
  16. Masa za meniaga pun senang pakai template ni tapi bila kita jadi customer , rasa leceh pula nak salin .. hahah kalau bg num, boleh terus copy paste je

    BalasPadam
  17. Sis dah lama buat dah, sis letak sekali maybank n cimb, memang senang buat untuk berbusines.

    BalasPadam
  18. bagus guna template ni. save dalam galeri hp. senang nak bagi customer. tak perlu lagi nak type-type

    BalasPadam
  19. Betul juga kan? Nak kena save gak laa, Lin cuma ada CIMB je, lain-lain bank hanya Tabung Haji aje...makaseh Bonda..

    BalasPadam
  20. Ok thanks for sharing this intensive collection, i only have like 3 to 5 major banks on my mobile.

    BalasPadam
  21. Wow tak sangka ada yang memerlukan template macam ni. Yelah maybe sebab saya bukan seller jadi tak pernah terfikir. Tapi siapa yang memerlukannya pasti template ni berguna

    BalasPadam
  22. Good idea Bonde... tak terfikir pula nak buat macam ni sebelum ni... memang bermanfaat untuk saya yang buat online business... terima kasih atas perkongsian yang bermanfaat ini ya...

    BalasPadam
  23. Maklumat yang sangat berguna.


    Saya seorang blogger baru, saya ingin memberikan maklumat pada waktu wabak seperti ini kita diharapkan dapat bekerja dari rumah.
    Berdasarkan pengalaman baru-baru ini, saya menggunakan aplikasi Zoom untuk terus berhubung dengan rakan, saudara, keluarga dan pensyarah.
    Anda boleh memuat download zoom free di laman web ini https://www.downloadzoomfree.com/

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.