Bonde Zaidalifah: MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE

11:20 pm

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE  Assalamualaikum Dan Selamat Malam, Hai reader semua... pada 28 Julai 2018 bertempat di IOI City Mall Putrajaya telah diadakan Meet & Greet bersama Sarah Hildebrand iaitu Duta SAFI BALQIS Oxy White Safi Malaysia juga menjemput tiga orang  Instafames di majlis tersebut serta penyampaian hadiah kepada pemenang digital contest MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE 

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE 

Majlis yang diadakan di IOI City Mall ini adalah majlis yang sangat meriah sekali. Pengunjung-pengunjung yang datang boleh bersama-sama main game sementara menunggu ketibaan Sarah dan yang paling best bila jawab soalan betul atau salah tetap dapat hadiah. haaaa tepukkk!

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

BERSAMA CANTIK MANIS KOL'S

Kemeriahan ketika sessi ramah mesra bersama Ambassador SAFI Balqis OxyWhite..Sarah Hildebrand dan 3 cantik manis KOL's..

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

Pengunjung juga tidak ketinggalan berramah mesra dengan mereka,  seperti biasa semua tidak pulang dengan tangan kosong semua bawa balik goodies dan hadiah Safi Balqis Oxy White.

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

DIGITAL CONTEST

Safi Malaysia telah mengadakan digital contest ini di Instagram dan juga Facebook, dengan menjawab soalan dibawah...

Soalan : 3 Langkah Untuk Kulit Cerah Sempurna, Bolehkan anda namakan apa produk yang sesuai dipakaikan untuk setiap langkah?

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,
.
Dengan hanya 3 langkah Safi Balqis OxyWhite untuk kulit lebih cantik dan menyerlah.

Jawapan : 3 Step untuk kulit cerah sempurna 
Step 1 : Membersih ( Pembersih Muka Safi Balqis Oxywhite ) 
Step 2 : merawat ( Penyegar Safi Balqis OxyWhite) 
Step 3 : Melembab (Krim Pelembap Siang SPF20PA++ IR Safi Balqis Oxywhite) 

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,


PEMENANG DIGITAL CONTEST


Alhamdulillah tak sangka Bonde berjaya terpilih sebagai salah seorang pemenang digital contest.



MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

BERGAMBAR BERSAMA SARAH HILDEBRAND

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

 KREDIT PIC : ACIK ROSE

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

KREDIT PIC : DBOY

PEMENANG DIGITAL CONTEST YANG HADIR

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

GAMBAR SEKITAR MAJLIS MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE 

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,


MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

GAMBAR PAMERAN SEKITAR MAJLIS MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE 


MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,
  
MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,

TEAM MEDIA & BLOGGER YANG HADIR


MEET & GREET BERSAMA SARAH HILDEBRAND DUTA SAFI BALQIS OXY WHITE, SARAH HILDEBRAND, SAFI BALQIS OXY WHITE, PENCUCI MUKA, PELEMBAB MUKA, PENYEGAR MUKA, MERAWAT MUKA, PRODUK SAFI, SAFI MALAYSIA,


Untuk keterangan lanjut tentang produk Safi Balqis Oxy White dan info-info terkini contest atau pameran anda bolehlah ke laman media sosial dibawah.

Instagram : safimalaysia

Facebook : SAFI.MY


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

20 TEGURAN MEMBINA

  1. Wahh tahniah Bonde! Untungnya dapat jumpa Sarah 😍😍

    ReplyDelete
  2. Tahniah bonde. Waah bestnya daoat jumpa Sarah Hilderbrand

    ReplyDelete
  3. Tahniah bonde. Rezeki bonde menang tu. Cantik betul si sarah tu kan. Jeles tengok muka cantik flawless dia

    ReplyDelete
  4. Amboi amboii...level duta dah bonde sekarang..kawan dengan duta je..hahaha..btw, tahniah tau menang bonde! Makin syantik la bonde lepas ni kan...!

    ReplyDelete
  5. Bestnya event seperti ini & boleh jumpa dengan Sarah pulak tu. Tahniah tau :)

    ReplyDelete
  6. Anak dara SA memang pengguna setia Safi yang ni..SA memang dah ajar dari awal dia jaga kebersihan muka..bagus product Safi..diyakini selamat kan..best bonde jumpa duta SAfi...

    ReplyDelete
  7. wah. best nyer. tahniah.
    cantik nyer sarah. memang sesuai la jadik model safi.
    safi ni dulu kala aida pengguna setia. tapi now da tuka sebab umur da nak masuk 40 thn.
    ha ha ha mcm tak sesuai kan guna safi.
    safi now, nurin yg guna.

    ReplyDelete
  8. wah menang ek bonde, tahniah tau. setahun tak yah beli skincare ek

    ReplyDelete
  9. tahniah menang contest dpt MEET & GREET ngan duta safi SARAH HILDEBRAND ..ada game sebelum duta smp tu...jwb slh pn dpt adiah ye..untung la

    ReplyDelete
  10. Lama tak join evnt safi..haritu dapat email jemputan, tapi tak dapt pergi..wah bonde menang erk..tahniah..cantik duta tu

    ReplyDelete
  11. Seronok dan meriah tgk majlis meet and greetnya! Sarah pun cantik sangat walau outfitnya looks very simple.

    ReplyDelete
  12. Seronoknya dapat jumpa duta lak tu hehehe bila pula bonde nak jadi duta Safi hehehehe ada gaya dah tu bila posse wakakaka...

    ReplyDelete
  13. Wahh tahniah bondezaidalifah..:D. Nampak happening je event ni, dapat jumpa duta dia pulak tu... rugi lak kita tak join.

    ReplyDelete
  14. Cantiknya sara. Sesuai dilantik sebavai wajah baru safi. Produk ni mmg famos sebab bekesan dan harga dia sangat berpatutan

    ReplyDelete
  15. Bestlah bonde dapat jumpa dengan duta Safi, Sara. Memang cantiklah dia.suka tengok.ny the way tahniah bonde menang contest safi

    ReplyDelete
  16. Kenapa tak kenal pun duta Safi ni huhu, tapi lawa orangnyaaa. Nad dari sekolah menengah sampai sekarang pakai cleanser Safi. Memang kena dengan kulit.

    ReplyDelete
  17. ni first time dengar nama sarah hildebrand.. tapi dia lawa.. produk safi sangat terkenal sejak dari.. harga murah.

    ReplyDelete
  18. Wah...tahniah Bonda..seronok kan menang contest?

    ReplyDelete
  19. Cantik n manis muka model ni..sesuai jadi muka baru utk safi..
    Saya pernah pakai safi ni

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN