BondeZaidalifahDotCom: AROMA KEANGGUNAN MEMPESONA BERSAMA ENCHANTEUR STUNNING

AROMA KEANGGUNAN MEMPESONA BERSAMA ENCHANTEUR STUNNING

10:38 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua,

Kali ini, Bonde ingin memperkenalkan kepada anda semua produk terbaharu dari Enchanteur Stunning.  Produk Enchanteur adalah produk kesukaan Bonde sejak zaman sekolah lagi.. memang sejak dulu lagi Bonde suka baunya yang sangat harum dan kekal lama.  Entri sebelum ini, memperkenalkan Enchanteur Paris memang best juga tau...

Kali ini Enchanteur Stunning didatangkan dengan kotak pink yang cantik sekali... Kotak ni boleh letak barang kemas atau aksesori nanti, Box cantik ni siap ada laci tau...


Tada.... menarik tak? berbunga-bunga hati Bonde mendapat Kotak ini tau... sweet sangat!

Enchanteur Stunning

Jom kita lihat satu persatu produk baharu ini...

AROMA KEANGGUNAN MEMPESONA BERSAMA ENCHANTEUR STUNNING 

Enchanteur Stunning

Mengapa Bunga-bunga berwarna peach ini...bertaburan dan menghiasi semua produk baharu Enchanteur Stunning?

ENCHANTEUR jenama wangian terkemuka dengan haruman yang diinspirasikan dari Perancis, telah melancarkan semula rangkaian Eau de Toilette dan penjagaan peribadi. Bersempena pelancaran ini, satu haruman baharu yang sangat menarik telah diperkenalkan iaitu, Stunning! Wangian mempesona ini merupakan gabungan Turkish Rose dan Magnolia, telah dipertingkatkan dengan kemanisan dari Blackcurrant Bud dan Raspberry serta dicampur juga dengan kelembutan Sandalwood


ENCHANTEUR Eau De Toilette 


Boleh didapati pada harga runcit RM28.20 (termasuk 6% GST) bagi setiap botol 50ml

Enchanteur Stunning

Selain Eau de Toilette, variasi Stunning juga hadir bersama produk pelengkap melalui rangkaian penjagaan peribadi termasuk losyen, deodoran, dan bedak talkum yang membuatkan kulit lebih lembut menawan sehalus satin dan berharum wangian segar sepanjang hari.


Losyen Enchanteur 


Boleh didapati dalam pelbagai saiz yang berharga dari RM5.40 hingga RM17.60

Enchanteur Stunning

Deodoran Enchanteur Semburan


Boleh didapati dengan harga dari RM4.90 sehingga RM8.40 

Enchanteur Stunning

Deodoran Enchanteur 


pula hadir dalam pelbagai bentuk/ format- stik, bebola yang berharga dari RM4.90 sehingga RM8.40 

Enchanteur Stunning

Bedak Enchanteur 


berharga dari RM4.40 hingga RM11.80

Enchanteur Stunning

Pelbagai produk wangian serta produk penjagaan diri Enchanteur boleh didapati di semua rangkaian pasar raya, pasar raya besar dan farmasi.


Untuk maklumat lanjut mengenai ENCHANTEUR, sila log masuk ke:




~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. haruma dia memang best.. kwn sebilik guna.. semerbak je bila dia guna

    ReplyDelete
  2. Dari dulu, harumannya tak pernah mengecewakan

    ReplyDelete
  3. Comel nya packaging enchanteur ni. Ana dr sek dah guna minyak wangi enchanteur ni. Memang lejen lah kiranya.

    ReplyDelete
  4. This time, packaging nampak mmg cantik ..

    ReplyDelete
  5. Semerbak harumlah rumah bonde bau enchanteur stunning

    ReplyDelete
  6. Saya tak dapat pun Bondeee. huhuhu. Tapi gigih tau beli sendiri nak tahu bau tu... mmg wangiiii

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN