BondeZaidalifahDotCom: TUAN ANAS MIKAEL

TUAN ANAS MIKAEL

12:06 am

Assalamualaikum dan Selamat Malam

Bonde beli novel dengan The Chapcher Bookstore servis memang tip top.. hari ni pos , esok sampai ke tangan penerima..

Tuan Anas Mikael


Bonde paling suka beli terus on line sekarang dari Penulis dan terus dapatkan tandatangan sekali...

Ramai dikalangan ahli group pencinta novel akan order dengan Bonde, Bonde tak ambil untung pon sebab suka tengok mereka baca buku dan novel... sama-sama beli dan baca , selalu duit postage akan bahagi sama rata dengan pembeli ia akan jadi kurang sedikit dari dari beli sendiri2.

Untuk jimat postage : 

Jadi Bonde selalu amalkan membeli secara berjemaah.



Novel : TUAN ANAS MIKAEL
Harga : RM25 (SEM) / RM28 (SS)
*tidak termasuk postage

“Jaga saya elok-elok, Cik Ayu. Kalau awak jaga saya elok-elok, saya akan jaga awak elok-elok juga."- TUAN ANAS MIKAEL (TAM)
"Kenapalah saya tersayang tuan?" - CIK AYU MAISARAH (CAM)
** ASTRO RIA - 9.11.2015 - 10 MALAM - ISNIN HINGGA KHAMIS **

Percuma : Poskad lagu Dasyat (Mojo )



Info tentang Novel ni , akan diadaptasi tak lama lagi... tentunya ramai yang tertunggu-tunggu.

Tuan Anas Mikael


Save date diatas yea...






~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. Tadi SA belek novel ni kat popular..baru nak grap..ada orang tarik tangan ajak balik...hurm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ciannye SA...

      Nanti Boleh ajak lagi g shopping Novel...

      Delete
  2. Replies
    1. Ada baca dekat FB penulis memang best...

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN