TAHNIAH ZIZAN RAZAK JUARA SUPER SPONTAN ALL STAR


TAHNIAH ZIZAN RAZAK JUARA SUPER SPONTAN ALL STAR

Ucapan Zizan kepada penyokong-penyokong :

Terima kasih Allah SWT TQ ibu abah, TQ Along, TQ sahabat, TQ Astro, TQ Prakesh Riduan & Acap, TQ Pemain SuperSpontanAllstars, TQ Afdlin Syauki, TQ Abang Adi, TQ Visionworks, TQ Ztf, TQ Jozan, TQ kepada pengundi yang mengundi saya, TQ pihak Media, TQ krew produksi, TQ kepada semua yang terlibat dalam kemenangan ini. Sesungguhnya setiap rezki yang diberikan datangnya dari Allah SWT. SYUKUR ALHAMDULLILAH 


Tahniah Zizan... All the best...

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.