SESI TERJAHAN KE JUALAN GUDANG KARANGKRAF

Assalamualaikum...

Dan Selamat Pagi, Dah Sarapan ker ?

Baiklah nak kongsikan cerita semalam... 31 Oktober sesi terjahan Bonde 

ke Jualan Gudang Karangkraf 2015

Kalau nak tahu info berkaitan tarikh mulanya dan berakhir bila dekat sini dan senarai novel RM 3 dan RM 5 disini.



Majalah rasa, Ini paling bonde suka... Sebab Resepi-resepi kat dalam Majalah tidak akan basikan.  Boring2 boleh belek-belek cari menu apa nak try masak.

RM 5 1 naskah
RM 10 2 naskah
ambil 3 RM 10 ( jadi ambil 3 untung lagi )

 Bonde ambil 3 set sebab liza ada kirim nak majalah Rasa (Bonde pilihkan yg 200 resepi untuk liza kiranya yang belah atas tu 1 set untuk liza)




Buku deco n Seni Kraf, dulu memang nak beli sangat buku ni...
Hari ni dpt dengan harga RM 2 per set...




Intai-intai rumah Selebriti dan hantaran RM 1 setiap 1



Kompilasi majalah wanita dan keluarga
Realiti Mimpi & Mistik
 RM 1 (buku ni agak tebal)
Nak hadiahkan dekat Jelin sebab dia suka baca citer seram dan mistik..



Soal jawab Wanita -RM 1
Soal Jawab Chef -RM 1 (bonde beli dulu tak dapat harga macam sekarang)
Seni Kulinari - RM 2

( nak bagi hadiah juga)




Ok ini Majalah Umpan 3 - RM 10
 tuan badan (Kanda) pilih sendiri...
belanjalah majalah Umpan sebab dah bawak Bonde datang Jualan Gudang...
(nampaknya umpan mengena he he he)



Rapi dan Minggu wanita 3 - RM 5



Set Buku masakan Shila Rusly 1 Set-RM 2



Yeayyy Dapat...



Fatin ambil turn berbaris...untuk bayar (pengunjung memang ramai sangat)



Siap bayar... ambik 4 plastik semuanya



Kami ke depan naik buggy berhenti dekat pintu masuk... masa ni dah jam 6 ptg




sementara tunggu Kanda ambil kereta belanja pic 1 he he he

Untuk Info:


Iklan Karangkraf

Senarai Buku & Novel


Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.