BondeZaidalifahDotCom: BUKU & NOVEL RM 1.00 - RM 5.00 LEBIH 300 JUDUL

BUKU & NOVEL RM 1.00 - RM 5.00 LEBIH 300 JUDUL

10:41 pm

Assalamualaikum dan Selamat Malam...

Bonde nak kongsikan disini promosi jualan gudang akhir tahun Kumpulan Karangkraf.

Bagi anda yang berhajat nak buat mini perpustakaan dekat rumah dan nak penuhkan rak novel, masa nilah sesuai untuk anda beli novel-novel dengan harga murah tak dapat harga ni dekat book store tau...

BUKU & NOVEL RM 1.00 - RM 5.00 LEBIH 300 JUDUL

Memang betul-betul MURAHLAH!


Cuti sekolah pun dah dekat, apa kata isi masa anak-anak dengan membaca,  Minat membaca kene tanam dari mereka kecil-kecil lagi... dan buku untuk kanak-kanak paling murah dijual iaitu RM 1, (mana nak dapat.... harga macam ni???)

Senarai Buku-Buku RM3



TERLAJAK MURAH lagi!!!

FIT ADILLA - BP
SELAMAT JALAN DUNIA - BP
ANDAI KUBERMIMPI - BP
BIARKAN IA PERGI - BP
BUKAN MILIKMU - BP
CINTA INI MILIK KITA - BP
CINTA YANG TERLEWAT - BP
CINTA, JODOH & PERKAHWINAN -BP
CITA RASA FUSION - BP
DI HUJUNG RANTING - BP
DI INTAI RINDU - BP
DIARI CINTAKU - BP
EPISOD CINTA - BP
FANTASI CINTAKU - BP
HANYA DIKAU BP
INDAHNYA TAKDIR-BP
JAMBATAN KASIH - BP
JANGAN KAU TANGISI - BP
JATUH CINTA LAGI - BP
KEJORAKU BERSATU - BP
KENAPA AKU - BP
LAGENDA SEBUAH CINTA BP
MAK DATIN ISTERI CIKGU -BP
MELANKOLIK CINTA - BP
MULANYA DI SINI - BP
PELANGI KASIH BP
PENCURI CINTA - BP
RESAH KASIH - BP
RESEPI KENDURI KAHWIN - BP
SEANDAINYA KAU ADA-BP
SEGALANYA KUTERIMA - BP
SEHARUM CINTA LESTARY - BP
SEMANIS CINTA SEMALAM - BP
SERIBU RINDU UNTUKMU - BP
TAKDIR PENENTU SEGALANYA BP
TANPAMU DI SISI - BP
TIKA CINTA BERPALING - BP
UNTUKMU YUNA - BP
VALENTINA NERVOSA - BP
YANG INDAH HANYA SEMENTARA - BP
CAKES - BP
CASTLE CINTA DEADAY - BP
CINTA DUA BENUA - BP
COOKIES - BP
HANYA SEBATAS INI BP
KAU TERCIPTA UNTUKKU - BP
KEMBARA CINTA BP
KENANGAN SEMALAM BP
KU PERSEMBAHKAN HATI - BP
LAMARAN HATI BP
MEMORI - BP
MUM 2 MUM - BP
MUM 2 MUM GUIDE TO BABY CARE - BP
PANGGIL AKU KIAH - BP
SEMILIR CINTA-BP
SIAPA DI HATIMU - BP
TAK KUDUGA BP
TE AMO SAYANG - BP
ANAKKU CELIK KOMPUTER - BP
YA TUHAN BP
AKU KAN NOVELIS - BP
ANDAINYA KU KEMBALI - BP
HANYA PADAMU BP
KALA HUJAN MENITIS BP
KIFARAH CINTA - BP
SEJERNIH AIR DI KALI - BP
SINAR KASIH BP
YA FATTAH : CINTA SAKTI - BP
BUATMU WANITA -BP
GELOMBANG RINDU BP
HANYA KAU YANG MENGERTI BP
KAULAH SEGALANYA - BP
KHILAF KASIH BP
TIDAK KU PINTA - BP
A-Z BLOG ! - BP
SUAMI MITHALI ISTERI SEJATI BP
THE CURSE OF THE CAT LADY - BP
THE EVIL TWIN - BP
THE SPIRITS OF LAKEVIEW BP
AKU BUKAN BOLA -BP
SAYA TETAP NAK AWAK! - BP
DOA CINTA HERSALINA - BP
DEMI CINTA INI - BP
AKU CINTA KYRA BP




Senarai Buku-Buku RM5.


PANTUN PENYERI PENGANTIN - BP
KASIH TAK KESAMPAIAN - BP
JANGAN SEBUT NAMAKU - BP
BUKAN SALAHKU - BP
DENDAM PEWARIS BP
TERATAK KENARI BP
CINTA HATIKU - BP
IMEJ - BP
INSPIRASI KRISTAL - BP
M.E.P.S CONCEPT - BP
AIR MATA RINDU - BP
ASPIRASI ANGKASAWAN - BP
BERIKAN AKU RINDU - BP
BERSATU DALAM CINTA - BP
BIARKAN INDAH BERLALU - BP
DEMIMU NAZWA - BP
KASIHKU ARINA - BP
KAU TETAP DI SISI - BP
KERANA KASIHMU -BP
KERANA SEBIJI EPAL - BP
SAAT MATA BERBICARA - BP
SETIAKU DI SINI - BP
SUARA CINTA KITA - BP
TAJDID RINDUMU - BP
TAKDIR FITRAH TERINDAH - BP
TAKKAN MELUPAKANMU - BP
TERZAHIR DI SANUBARI - BP
LARA RINDU - BP
AKU BUKAN UNTUKMU - BP
BUKAN SERAPUH DAUN MAPLE - BP
HIMPUNAN SYAHDU PANTUN MELAYU-OA
JIKA BUKAN KERANA BINTANG - BP
KUTEMUI CINTA - BP
LARA DI JIWA AJYM - BP
MAHKOTA JIWAKU - BP
PURNAMA MERINDU - BP
SAYAP PESONA RATU - BP
SEPTEMBER YANG PERTAMA
SISA CINTA KITA - BP





Memang betul-betul MURAHLAH!
~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. Replies
    1. Lela best sangat tau... Bonde dah pergi

      Delete
  2. Replies
    1. Kalau nak beli kene ke Jualan Gudang Krangkraf di Seksyen 15 Shah Alam.

      Delete
  3. Replies
    1. Karnival jualan gudang dah habis, Jom ke Ekspo Buku dekat PWTC

      Delete
  4. bestnya dpt borong buku murah2.. jauh tu nak ke shah alam..hii

    ReplyDelete
  5. Novel seram brapa harga n macam mana nak order novel2 tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Karnival jualan gudang dah habis, Jom ke Ekspo Buku dekat PWTC

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN