BondeZaidalifahDotCom: INSTANT NASI LEMAK

INSTANT NASI LEMAK

7:08 am

Assalamualaikum dan selamat pagi...
Pagi ni Bonde nak kenalkan 1 Produk baru iaitu :

INSTANT NASI LEMAK PRODUK SALEES FOOD

Bukan apa memandangkan kadang-kadang mak-mak, kakak-kakak dan adik-adik tak punya masa untuk memasak dan kadang-kadang rasa nak cuti masak biasalah normallah semua ada rasa macam tu kan...

Bonde cadangkan beli Instant Nasi Lemak ni... memang sedap pertama kali cuba...

Instant Nasi Lemak sesuai dimakan bila-bila masa tak kira pagi, tengah hari dan juga malam.

Ia juga sesuai untuk mereka yang nak travel jauh-jauh tu boleh bawa sebagai bekalan, maklumlah pengalaman ke korea dulu... rindu nak makan makanan malaysia ada pon makanan malaysia disana harga mahal berganda.

jadi standby awal-awal bawa Instant Nasi Lemak ni.




Apa yang ada dalam Instant nasi lemak :

A-Beras

B-Santan

C-Sambal

D-Ikan Bilis

Cara untuk memasak ada dikotak... boleh rujuk disitu...


Tadaaaaaaaaaaaaaaa..... Sambal dia boleh tahan sedap tau.

Untuk makluman dan info boleh ke :
web: salees.com.my
FB : Saleesfood


Salees Instant Nasi Lemak (Coconut Milk Rice)



Rice cooked with coconut milk, pandan leaves and with a sprinkle of salt and garnished with fried anchovies. Mix it with sambal paste and this delicacy would taste marvelous. Indigenous nasi lemak usually would also include fried eggs and roasted groundnuts. Despite being in its instant form, it tastes just like the real thing and our Salees Instant Nasi Lemak is an instant hit.


Selamat Mencuba..

Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. Wahh ni menarik ni! Senang nak travel especially ke oversea. Takdelah gian nak makan nasi lemak di negara orang. InsyaAllah nak cari nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try dekat web link sy bagi & cari kat IG saleesfood

      Delete
  2. Replies
    1. Zarin nanti cubalah... memang sedap.. terselah ciri-ciri kemelayuannya...

      Delete
  3. nasi lemak pun dah ade cepat gini..memang bagus ler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Produk-produk Instant sangat membantu betul tak?

      Delete
  4. Saya wajib beli la benda ni blk malaysia nanti. Sorry sis terjah blog u.salam kenal again.:))

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN