Petal Velvet Sunaway The Best Sunscreen

Petal Velvet Sunaway The Best Sunscreen Assalamualaikum dan Selamat Petang, Hai reader semua.. Kalau pergi buat aktiviti 'out door' anda pakai apa untuk melindungi kulit dari terbakar??  Sejak guna Petal Velvet nih, memang akan bawa kemana sahaja, senang nak pakai raba dalam handbag ada, dalam beg makeup ada, anak dara Bonde pon guna juga.

Petal Velvet Sunaway The Best Sunscreen



Kali ni, bertugas dekat Avani Sepang Goldcoast pon Bonde bawa juga.. 

Hari Pertama

Petal Velvet Sunaway The Best Sunscreen

Bonde suka pakai Petal Velvet Sunaway ni sebab sangat membantu melindungi kulit wajah Bonde dari sinaran matahari, Kalau tak pakai kulit muka jadi gelap dan 'sunburn' teruk sekali.  lepas tu mengelupas berminggu-minggu.  

Dengan pemakaian Petal Velvet Sunaway The Best Sunscreen ni, selama berada di sana, tak risau sangat nak duduk tepi pantai lama-lama dan buat aktiviti lasak macam yang Bonde dah kongsikan dekat entri dekat bawah ni.

1. Part 1 : 

2. Part 2 : 

Kulit wajah kekal macam biasa, tak ada pengelupasan belaku lepas masuk kerja.  Tu yang buat Bonde jatuh cinta dengan Petal Velvet Sunaway The Best Sunscreen ni.

Hari kedua

Bagi anda yang ingin tahu mengenai detail produk ni Bolehlah baca dekat link sebelum ini. di Penerangan Produk Althea Petal Velvet


Untuk maklumat lanjut anda boleh terjah :

Laman web : Althea 

Instagram : Althea


Facebook : Althea

~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.