PERCUMA SAMPUL DUIT RAYA, DENGAN MEMBELI YASIN MURAH 50SEN

Assalamualaikum dan Selamat Pagi,  Bulan Ramadan bakal tiba, memasing dah mula menyiap sediakan diri untuk menyambung kedatangan bulan yang mulia ini, bulan Ramadhan ! Ada yang dah siap-siap buat bajet baju raya, tudung raya, kuih raya, sampul duit raya dan tidak lupa juga untuk bersedekah .

PERCUMA SAMPUL DUIT RAYA, DENGAN MEMBELI YASIN MURAH 50SEN






Cerita bab sedekah ini, ada orang suka bersedekah dengan cara memberi duit. Ada juga yang suka sedekahkan buku yasin di surau, masjid atau di majlis kenduri kendara. Bagi yang suka sedekahkan surah yassin. Berita baik untuk pelanggan yang membeli YASIN MURAH 50 sen dengan URBAN SHOPS




Macam mana nak dapatkan sampul duit raya PERCUMA dari Urban Shops ni? Senang je!!! Dengan setiap pembelian 100pcs YASIN MURAH 50sen secara automatik akan menerima SAMPUL DUIT RAYA PERCUMA!

Bukan sekeping, dua keping je korang akan dapat sampul duit raya PERCUMA tau. Tapi.... 10 KEPING uollllsss

Penghantaran Seluruh Negara

Apa yang menarik tentang Yasin Murah di Selangor ni, kalau anda berada kat utara, selatan, pantai timur dorang boleh hantar door to door delivery.

Kalau anda duduk area Selangor ni, dan tak nak terima melalui pos. Takpe.. jangan risau. Ada juga perkhidmatan Cash On Delivery (COD) pada setiap hari Isnin - Khamis (by appointment ) 

Close up. Cantik tak? Oleh kerana kami minat brand Coach, so sampul duit raya pun tema Coach jugak lah. While stock last and limited time je tau. Siapa cepat...dia dapat


Macam mana nak beli? 

Anda boleh Whatsapp je ke  www.wasap.my/60126460421 atau www.wasap.my/601151044524 dan terus bagitau kat seller "Saya nak Yasin murah !"


Anda juga boleh beli direct melalui Shopee atau Facebook untuk dapatkan POSTAGE PERCUMA dan boleh juga membuat pembayaran menggunakan KAD KREDIT / DEBIT. 

Mudah sangat ni kan !

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari :




~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

22 PEMBERI ULASAN

  1. wow murah tu 50 sen tapi kena beli 100 keping lah ye..cantik sampul dan surah yasin tu..bolehlah nanti order kat sini

    BalasPadam
  2. Boleh buat doorgift ni. Harga berbaloi. Nak pula dapat sampul. Sampul tu simpanlah untuk bagi duit raya masa raya nanti.

    BalasPadam
  3. Bersedekah begini insyaAllah memberi pulangan yang banyak. Yang berkongsi berita ini pun insyaAllah akan mendapat manfaat kan. Terima kasihg Bonde share info.

    BalasPadam
  4. Sampul raya tu kan, macam org ada2 kan..fav saya tu hehe. Btw, thank you bonde

    BalasPadam
  5. wah murahnya! khai memang tengah survey untuk buat doorgift wedding nanti! bolehlah dapatkan kena dengan bajet. sambil membeli kita beramal gituuu

    BalasPadam
  6. Great promo. Dah tentu Surah Yasin ni amat berguna dah baik di amalkan. I guna apps je. kekeke. IT world. So download je la.

    BalasPadam
  7. Dah le murah, boleh bersedekah banyak-banyak dan amal jariah ni berterusan pula setiap kali orang membaca Yasin ni.. Subhanallah.. Ada free gift tu yg best.. Free gift dunia ada, Free gift akhirat pun ada nih

    BalasPadam
  8. Wah murahnya yasin tu. Siap dapt sampul raya lagi. Warni warni pulak tu. Nak try belilah. Beli sambil beramal ye dak. Thanks bonde share bende ni. hehehe

    BalasPadam
  9. Sampul duit raya yang elok kalau nak beli, agak mahal dah sekarang ni. Cantik la sampul duit raya Bonde. Nampak mahal.

    BalasPadam
  10. Memang murah sangat sangatkan bonde .Sesuai sangat nak dijadikan sebagai doorgift untuk majlis tertentu dan juga sedekah di surau atau masjid berdekatan untuk tambah amal jariah kita .

    BalasPadam
  11. Skrang ni tengah musim buffet Ramadan, koleksi baju raya, kueh raya, hehe.. penuh kat wall. Wahh beli yasin dapat free sampul raya. Menarik tu. Tak prepare apa pon. Sume last minit. Hehe

    BalasPadam
  12. Allahu... Menarik sekali. Bagusnya perkongsian bonde. Nnti kita war-warkan.

    BalasPadam
  13. saya ada member yang memang suka kumpul sampul duit raya ni. Tambah lagi kalau jenis yang limited editon atau brand tertentu. Ni kalau dia nampak brand Coach ni mesti dia suka.. hihi

    BalasPadam
  14. murah tu yasin ni, borong banyak ok sangat ni.mana yang nak buat kenduri, puasa ni nak buat amal jariah ke, boleh dapatkan yasin ni kan

    BalasPadam
  15. Comelnya sampul2 angpau tu... Yassin pun comel2.. Ingat nnt nak beli la Yassin tu utk buat knduri tahlil nenen dekat rumah

    BalasPadam
  16. Berbaloi sangat ni. Itu la kalau saya, kalau jenis buku buku ni saya prefer COD sebab buku senang rosak. Sayang pulak kalau rosak. Nasib baik dieorang boleh COD jugak

    BalasPadam
  17. Wah bagus ni. Nak dekat raya ni boleh la order sampul raya kan. Yasin ni nanti syira rekemen dekat anak saudara

    BalasPadam
  18. Bagus ni..boleh simpan utk bacaan yasin kat rumah sb selalu tak cukup. Dapat pulak sampul raya..boleh lah gunakan masa raya ni nanti

    BalasPadam
  19. seriously this is such a good deal especially for those who have low income but still wish to bersedekah during the month of Ramadhan. Convenient lak tu!

    BalasPadam
  20. Murah jgk yassin blhlah nti beli utk simpanan kat umah nti sng klu ada kenduri dah ada stok kat umah

    BalasPadam
  21. Thanks for the information, I will share this with my Malay friends and colleagues.

    BalasPadam
  22. kna save elok2 ni entry ni..mana thu kot2 nak buat kenduri ke..blh tmpat kat sini..:)

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.