Bonde Zaidalifah: SAFI MEMPERKENALKAN PRODUK BAHARU SAFI EXPERT SOLUTION

SAFI MEMPERKENALKAN PRODUK BAHARU SAFI EXPERT SOLUTION

11:08 pm

SAFI MEMPERKENALKAN PRODUK BAHARU SAFI EXPERT SOLUTION Assalamualaikumu dan Selamat Malam, Hai reader semua... Info untuk anda semua, Safi ada mengeluarkan produk terbaharu iaitu Safi Expert Solution, Safi Expert Solution adalah satu produk kecantikan untuk kegunaan kulit wajah.  Masalah yang sering dihadapi oleh wanita adalah jerawat, parut jerawat, bintik hitam dan jeragat.  Bonde pun tidak lari dari masalah tersebut... Masalah ini boleh mendatangkan mood stress dan kurang keyakinan diri.  Ada jerawat pasti rasa tak selesa dan serba tak kena dan tangan pula asyik gatal nak pegang jerawat tu he he he kejab-kejab nak tengok cermin.. sama ada tabiat macam ni kita geng he he he SAFI MEMPERKENALKAN PRODUK BAHARU SAFI EXPERT SOLUTION

SAFI MEMPERKENALKAN PRODUK BAHARU SAFI EXPERT SOLUTION

1. INTENSIVE AMPOULES ANTI HYPER PIGMENTATION



Menarik Packaging produk Safi Expert Solution Baharu ni kan!, ianya nampak sangat eksklusif dan setanding dengan jenama lain yang popular  berada dipasaran.  

MENARIK TENTANG INTENSIVE AMPOULES ANTI HYPER PIGMENTATION

Apa yang menarik tentang Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation adalah :

Ianya  tidak mengandungi alcohol

Ianya bebas daripada paraben dan silicon

Ianya tidak mempunyai mineral oil 

Ianya tidak diuji ke atas haiwan (animal testing) baguskan!



Produk Intensive Ampoules - Anti Hyper Pigmentation ini diformulasikan dengan kandungan DN Age Technology yang mana berfungsi untuk merawat serta memudarkan bintik hitam yang terdapat pada kulit wajah, Ianya juga berfungsi menggekalkan kelembapan pada wajah dan menjadikan kulit wajah nampak sekata. 

DUA MINGGU DAH NAMPAK PERUBAHAN

Untuk pengetahuan anda, kesan penggunaan produk ni boleh dilihat seawal dua minggu.

2. BIO SKIN MOISTURISER - ANTI PHOTO AGEING LINES


MENARIK TENTANG BIO SKIN MOISTURISER - ANTI PHOTO AGEING LINES

Apa yang menarik tentang Bio Skin Moisturiser adalah :

Ianya  tidak mengandungi alcohol

Ianya tidak mempunyai mineral oil 

Ianya tidak diuji ke atas haiwan (animal testing) 


Bio Skin Moisturiser produk ni sangat membantu untuk mengekalkan kelembapan pada kulit wajah dan mengekalkan lagi skin barrier. 

Bio Skin Moisturiser ini tidak berminyak kerana diformulasikan dengan Amino Peptides.


Tak sabar Bonde nak cuba produk Safi Expert Solution ni.. Bonde akan kongsikan pada anda dilain entri berkenaan cara pemakaian dan kesan selepas penggunaannya.

Jumpa dilain entri.....
~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. suka dgn produk baru safi ni.. bau pun sedap..klau pakai berterusan mesti kulit jadi lebih cerah dan masalah tompok gelap akan pudar..

    ReplyDelete
  2. wow bestnya.. safi mmg brand yg dipercayai kan

    ReplyDelete
  3. Nanti nak cuba Safi yang baru nie la, lagipun saya memang peminat tegar produk Safi nie.. Thanks for the info..

    ReplyDelete
  4. safi mmg jenama ygdipercayai kan.. bestnya

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN