BondeZaidalifahDotCom: BONDE SUKA 9HERBS SERUM BEAUTY IN THE DROPS MENGEKALKAN KEREMAJAAN KULIT.

BONDE SUKA 9HERBS SERUM BEAUTY IN THE DROPS MENGEKALKAN KEREMAJAAN KULIT.

3:17 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang....

Hai reader semua,

Bonde nak perkenalkan kepada anda semua satu Produk Kecantikan untuk  kulit muka iaitu ... 9herbs Serum Beauty In The Drops @ BitD.  Sekarang ni ada banyak jenis serum dipasaran, Serum pilihan Bonde adalah dari bahan semula jadi.        (pangkah yang ada bahan-bahan terlarang).

Maklumlah hobi Bonde memang suka benar duduk dekat Pulau, laut dan pantai sebab Bonde memang suka aktiviti air seperti snorkeling dan berenang he he he.  

Jadi memang susah nak dapatkan kulit muka cantik glowing seperti selalu aktiviti macam tu kulit muka akan sunburn dan mengalami kekeringan. Nagis kadang tengok muka sendiri, ( tapi... alah bisa , tegal biasa gitu...)

Jadi... Bonde sangat suka bila ada produk yang best macam ni.  Sangat membantu dalam mengekalkan kecantikan muka Bonde. Alhamdulillah tak pening sangat bila tengok cermin. 

Memandangkan sabtu dan ahad lepas pejabat Bonde mengadakan "family day" untuk kakitangan. jadi bersiap sedia pakai 9herbs Serum Beauty In The Drops @ BitD he he he...


9HERBS SERUM BEAUTY IN THE DROPS MENGEKALKAN  KEREMAJAAN KULIT


SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

MENGANDUNGI 100% BAHAN SEMULAJADI MINYAK ARGAN, MINYAK JOJOBA DAN VITAMIN E :

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

MINYAK ARGAN

Kaya dengan vitamin E dan Omega 3,6 &9 sesuai untuk semua jenis kulit

a) Sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit.

b) Melembabkan dan menegangkan kulit

c) Menghaluskan dan mencerahkan kulit

d) Mengatasi jerawat, radang dan sunburn dan menjadikan kulit lembut dan bersinar secara semulajadi

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

MINYAK JOJOBA

Ianya lilin cair ata wax Ester yang memiliki ciri-ciri yang sama dengan struktur kulit manusia.  Sesuai untuk kulit sensitif.

a) Melembut, melembab dan menghaluskan kulit

b) Mengatasi masalah kulit berminyak - mencegah jerawat

c) Mencegah oksidasi kulit - sebagai anti-penuaan

d) Anti-radang dan menjadikan kulit sihat dan cantik.

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

APAKAH KELEBIHAN 9HERBS SERUM BEAUTY IN THE DROPS?

Menjimatkan Masa

Mencantikan dan merawat wajah

Mengandungi 100 % Bahan Semulajadi

Bersih dan rawat kulit dari dalam

Tiada bahan kimia merbahaya

Tiada kesan sampingan

Sesuai untuk semua jenis kulit

Kaya dengan antioksida

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,


BERKESAN UNTUK...

👌Menjadikan wajah jelita secara semulajadi

👌Merawat bintik dan tompok hitam di wajah

👌Mengurangkan garis halus dan kedutan

👌Menutup liang pori bekas jerawat

👌Mecerahkan wajah

👌Melembabkan wajah

👌Menegangkan wajah

👌Melembutkan kulit wajah

👌Merawat tona kulit tidak sekata

👌Merawat kulit kusam

👌Merawat kulit berminyak

👌Menghilangkan jerawat halus

👌Menghalang pertumbuhan jerawat baru


SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

CARA PENGGUNAAN

1. Goncang sebelum digunakan.

2. Picit hujung getang penitis, kemudian lepaskannya.

3. Longgarkan penitis dari bekas kaca.

4. Perlahan-lahan picit hujung getang untuk titiskan kandungan ke sekitar muka, dagu , pipi, hidung dan dahi kemudian rasakan keseluruh wajah.

5. Mulakan solekan seperti biasa

6. Untuk hasil yang lebih baik, titiskan sekali lagi sebagai sentuhan akhir. 

Cara-cara bil.4 diatas seperti dalam gambar dibawah :

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

Titiskan di dahi


SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

Titiskan di kedua belah pipi kanan dan kiri

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

Titiskan di dagu

Kemudian, ratakan diseluruh muka.... anda tepuk-tepuk lembut untuk meratakannya.

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

Kulit mula yang telah disapukan dengan serum beauty in the drops

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

Seluruh muka

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

Pipi Kiri

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,

Pipi Kanan

SERUM BEAUTY IN THE DROPS, BitD ,9 Herbs Health & Beauty,


Bonde tidak mengenakan sebarang solekkan kerana nak jalan-jalan tepi laut jadi biarkan saja begitu.  Nampak 'natural beauty' kan! he he he

REVIEW DARI BONDE :

9herbs Serum Beauty In The Drops @ BitD ni memang best, kulit muka jadi sangat segar, warna kulit nampak sekata, masalah kulit kering, bintik hitam dan jeragat,  hilang.  Kulit muka rasa lembut dan lembab... 

Setelah menggunakan 9herbs Serum Beauty In The Drops @ BitD, Bila pakai compact powder tiada lagi bedak capuk-capuk kelihatan.



Untuk keterangan lanjut anda boleh hubungi :

9 Herbs Health & Beauty

H/P : +6012-4540187
H/P : +6012-2151837

Terjah ke :

Laman Web : 9herbs.com

Facebook :9herbsMY/

Intagram : 9herbsmy

Jumpa lagi...

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. macam best je serum ni. kena try ni

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  2. memang dari haritu duk cari serum sebab dah masuk 3 series kan..nnti habis yg hat skrg, boleh la try ni pulak...

    ReplyDelete
  3. serum mmg bagus.. sekarang akak sedang guna serum vit C MK.. mmg nampak la perubahan pada kulit... terserah pd pilihan kita nak guna jenama apa, tapi serum mmg digalakkan utk kulit gebus...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN