BondeZaidalifahDotCom: BELANJA RM 50 BARANGAN WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00

BELANJA RM 50 BARANGAN WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00

7:01 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang

Hai reader semua,

Bonde nak share dengan anda semua hari ini "last day" untuk anda semua pemenang member card watsons kerana kini watsons sedang mengadakan promosi beli barangan jenama watsons benilai RM 50.00 anda akan dapat mata ganjaran @ real ponit sebanyak 2000 bernilai RM 10.00.

Segeralah ke Watsons masih sempat lagi untuk mendapatkan mata ganjaran itu.

Tarikh tamat promosi adalah hari ini 27 hb November 2017.

Kami sekeluarga memang menggunakan barangan jenama watsons... (penguna yang tegar) setiap kali barang keperluan habis memang watsonslah yang kami akan tuju.

Kenapa Keluarga Bonde memilih watsons kerana .....

Di watsons kami mudah untuk mendapatkan keperluan barangan penjagaan dari muka hinggalah ke kaki semua ada seperti :

- Produk penjagaan muka
  (skincare/face mask/masker/collegen)

- Produk Penjagaan badan
  (madian)

- Produk Penjagaan rambut
  (Shampoo)

- Tisu muka/tisu basah

Barangan/produk jenama watsons memang berkualiti, menggunakan bahan semulajadi, stok barangan/produk mudah didapati dan Harga pula lebih rendah dari jenama lain.

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00



WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

Fatin pon suka Pakai Barangan jenama watsons... 

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

 Asyik dia membaca! apa-apa bahan yang ada dalam produk yang dia nak beli.

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

Kanda pula memang suka produk mandian dan penjagaan badan... dari shampoo dia akan pilih wangian yang dia suka.

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

Bonde pon tak lepas peluang memilih shampoo terbaharu untuk wanita bertudung.. jenama watsons ni... (amboi bkn main telek lagi)

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

Telek lebih dekat ha ha ha nak tau detail... produk wow ada habatus sauda memang bagus la ni!

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

Ni tak habis memilih.... kalau bagi sehari pon tak cukup duduk memilih dan menelek produk dan barangan (nak-nak makeup) tapi sorry no mekaup hari ni... hanya top up barangan keperluan yang sudah habis sahaja.

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

Dah selesai membeli nak bayar pulak....

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

Jangan lupa tunjukkan card member anda semasa membayar atau bagi no telefon komputer boleh baca akaun anda.

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

Taddddaaaaaaaaaa ni jer yang sempat dirembat.

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

Kalau dah bawak card gunakan saje card anda tu... pass pada casher

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,



Ok ngam RM 50.80 yeayyyy dapat mataganjaran sebanyak 2000

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

Ok nak balik dah seronok berbelanja di watsons... anda apa tunggu lagi... sempat nak dapatkan mata ganjaran 2000 bernilai RM 10.00 datang ke kedai watsons berhampiran anda sekarang!

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

WATSONS DAPAT 2000 MATA GANJARAN BERNILAI RM 10.00, WATSONS BRAND,

Layari laman web watsons untuk info lanjut :




~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. Suka shopping kat Watson sbb nampak curlass gitu..hehe..walaupun harga barang murah je sbb ada sale...ngeee

    ReplyDelete
  2. okay dah tahu pasal ni, terus serbu Watsons! hehe

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN