BondeZaidalifahDotCom: BONDE BERSAMA DUTA EPHYRA MEMEY SUHAIZA DAN NORMAN HAKIM

BONDE BERSAMA DUTA EPHYRA MEMEY SUHAIZA DAN NORMAN HAKIM

11:13 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi.....

Hai reader semua,

Apa khabar pagi ini selamat menjalankan aktiviti rutin buat anda semua.... semua... Dekat sini Bonde nak kongsikan cerita terjahan Bonde ke Karnival Karangkraf yang lepas.

[BOOTH EPHYRA]

Memang dari rumah lagi dah niat nak beli produk Ephyra ni iaitu krim pelembab dah habis... sebelum datang ke Karnival ni Bonde dah survey dekat FB ephyra memang mereka ada buat promosi... kebetulan semasa Bonde sampai ket booth ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim otw nak masuk ke perkarangan Booth ni... tengok video disini: Booth Ephyra di Karangkraf

Tujuan Bonde singgah dekat booth ephyra untuk membeli krim pelembab yang telah habis... tapi memandangkan harga promosi yang ditawarkan kepada Bonde sangat murah iaitu 1 set RM 100 bonde terus beli 1 set yeayyyy.

Memang bertuah sangat sebab dapat beli produk dengan harga yang murah dan berbaloi serta dapat bertemu dan bergambar dengan duta produk ephyra lagi...

Tak sangka tema baju pon sama hik hik hik jangan jelous na...


[GAMBAR-GAMBAR BERSAMA DUTA EPHYRA]



BONDE BERSAMA DUTA EPHYRA MEMEY SUHAIZA DAN NORMAN HAKIM





[ SEBAB APA BONDE GUNA PRODUK EPHYRA ??]

Sebab nak cantik macam Memey !

Ha.. tu semestinyakan! Bonde guna produk ephyra ni sebab produknya bagus dan serasi dengan kulit muka Bonde.

Info tentang produk yang Bonde beli disini.



Kalau anda berminat nak beli produk Ephyra boleh whatsapp Bonde yea di talian : 0173012808

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN