BondeZaidalifahDotCom: KEBERKESANAN EPHYRA SKIN BAR & EPHYRA SKIN NANO MESTI CUBA!

KEBERKESANAN EPHYRA SKIN BAR & EPHYRA SKIN NANO MESTI CUBA!

3:23 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang

Hai semua Reader, jumpa lagi kita dialam maya hari ini...

Hari ni, Bonde nak kongsikan kepada anda semua tentang percubaan untuk menjadikan kulit muka Bonde nampak muda.. (cewahhh ) bukan mudalah... Nak buang jeragat yang sudah mula nampak dimuka bintik-bintik hitam tu dah mula ada... ( argghhh buat stress je jeragat ni) 

Bonde nak cuba produk ni dan nak bagi skin muka nampak natural dan tidak kusam.

Untuk makluman anda... dalam banyak-banyak produk Bonde teringgin nak try 2 produk ni, sebab selalu nampak iklan Mimie Suhaiza dan terpesona gitu hi hi hi :

EPHYRA SKIN BAR DAN EPHYRA SKIN NANO



EPHYRA SKIN BAR DAN EPHYRA SKIN NANO

EPHYRA SKIN BAR DAN EPHYRA SKIN NANO

EPHYRA SKIN BAR

FUNGSI EPHYRA SKIN BAR

-Menggebukan dan mencerahkan kulit
-Menghaluskan kulit dan menghilangkan jeragat
-Menghilangkan parut dan kedutan
-Membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
-Melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah.
-Membuatkan kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang
-Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati
-Jerawat cepat kecut dan terus hilang
-Menghilangkan parut jerawat & jeragat
-Menghilangkan 'blackheads' di muka
-Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
-Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
-Badan tidak melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
-Boleh menghilangkan bau badan
-Memudarkan kehitaman di celah-celah badan dan bawah lengan (ketiak).
epyra-skinbar


KANDUNGAN DALAM EPHYRA SKIN BAR  


Glutathione, Kolagen Ikan, Ekstrak Carrot, Bearberry Alpha Arbutin A Extract, Banana Enzyme, Rice Bran Oil, Glycerin & Aromatheraphy fragrance.

Sebab Apa Bonde cuba Ephyra Skin Bar ni ? Ianya Boleh hilangkan parut jerawat & Bintik-bintik hitam (Jeragat)


Ephyra Skin Bar sangat berkesan dalam menghilangkan parut jerawat serta jeragat degil kerana ada kandungan Bearberry Alpha Arbutin A Extract bersama Glutathione yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit dan memudarkan parut-parut hitam atau berlubang.



CARA MENGGUNAKAN EPHYRA SKIN BAR 

-Basahkan sabun dengan air,
-Biarkan ia berbuih sedikit dan terus sapu pada muka.
-Urut seketika dalam 2-3 minit.
-Untuk kulit bermasalah, boleh urut sedikit lama dalam 5 minit.
-Kemudian Boleh bilas, dan sapukan pelembap Skin Nano anda seperti biasa.

EPHYRA SKIN BAR DAN EPHYRA SKIN NANO

PENGENALAN MENGENAI APA ITU EPHYRA SKIN NANO

Ephyra Skin Nano ialah produk untuk kulit yang berkesan dalam membantu anda semua yang selalu pernah mengalami masalah jerawat,kulit kusam,tona kulit tidak sekata,bintik-bintik hitam (jeragat).

ephyra-skin-nano

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT EPHYRA SKIN NANO

-Membantu menganjalkan kulit wajah yang kendur.
-Membantu menegangkan kulit.
-Mengatasi bintik-bintik hitam (jeragat).
-Membantu memperbaiki tona kulit tak sekata.
-Mengatasi masalah lebam bawah mata.
-Membantu merawat sunburn.
-Membantu mengekalkan kelembapan kulit.
-Membantu mencerahkan kulit kusam.
-Membantu mengecutkan jerawat.

CARA PENGGUNAAN EPHYRA SKIN NANO

Selepas mencuci muka, titiskan 2-3 titis serum ke atas telapak tangan. Kemudian gunakan hujung jari dan ratakan serum pada beberapa bahagian muka dan leher. Dengan urutan yang lembut, sapukan serum hingga meresap ke dalam kulit.
Seterusnya gunakan serum setiap hari,siang dan malam.

KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Ephyra Skin Nano produk 100% Original dijamin HALAL  dan disahkan KKM !.

PANTANG LARANG EPHYRA SKIN NANO

Dari survey yang Bonde baca, untuk hasil yang baik, amalkan pemakanan dan gaya hidup sihat. Kurangkan makanan tidak berkhasiat, berlemak, berminyak, minuman bergas dan kurangkan gula.



HARGA

EPHYRA SKIN BAR : RM 39 (SM) ; RM 45 (SS) 
EPHYRA SKIN NANO : RM 68 (SM) ; RM 72 (SS) 


Maklumat Lanjut : 
IG : @ephyra2u 

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN