BondeZaidalifahDotCom: TERINGGIN MAKAN NASI ARAB ! TERJAH BUFFET LUNCH SABA RESTAURANT CYBERJAYA

TERINGGIN MAKAN NASI ARAB ! TERJAH BUFFET LUNCH SABA RESTAURANT CYBERJAYA

9:00 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai Reader Semua,

Lama Bonde tak makan Nasi Arab tau!... teringat minggu lepas Bonde Lunch date dengan Kanda (hu hu hu) lama tak dating berdua anda semua jangan jeles...

Foto Zaidalifah Aisheteru.

Apa yang buat Bonde teringgin sangat nak makan Nasi Arab ni adalah gara-gara tengok iklan dekat FB SABA RESTAURANT.

Kebetulan hari berkenaan adalah hari gaji... Bonde pon text Kanda ajak dia Lunch.  "Pucuk dicipta ulam mendatang..." Kanda setuju dengan pelawaan Bonde (berani dia nak hampakan hi hi hi bukan selalu Lunch sama ) Kanda tak tolak, Kanda cakap ok... Yes dapat juga makan nasi Arab, dia punya teringgin kalahkan ibu mengidam tau...


SABA RESTAURANT CYBERJAYA


Foto Saba Restaurant Cyberjaya.

LUNCH BUFFET


Foto Saba Restaurant Cyberjaya.

Bonde datang makan Lunch Buffet ni Sempena Year End Promotion Isnin hingga Jumaat dari 11.30 pagi - 3.00 petang, memang jimat sangat hanya RM 15 sekepala, Dengan RM 15 dapat makan :


Foto Saba Restaurant Cyberjaya.


- Nasi Arab

Foto Saba Restaurant Cyberjaya.


Foto Saba Restaurant Cyberjaya.

Foto Adzrul Afni Kadri.

- Ayam Kabsah/Hanit/Mandi

Foto Saba Restaurant Cyberjaya.

- Saba Salad

Foto Saba Restaurant Cyberjaya.

- Dall Curry

Foto Saba Restaurant Cyberjaya.

- Salsa

Foto Saba Restaurant Cyberjaya.

- Air Lemon Juice/Syrup

Air lemon ni Bonde suka sangat... memang sedap

- Buah-buahan tembikai merah /tembikai susu

Menariknya makan Buffet lunch ni anda boleh ulang makan selagi anda rasa mampu nak makan.  Jangan ambik tak makan lepas tu buang! itu membazir namanya!  Jangan tamak makanlah setakat anda mampu.

Kalau gambar menu diatas buah anda terliur dan rasa nak terjah SABA RESTORANT dekat bawah ni ada map, alamat dan nombor telefon untuk anda call kalau sesat he he he.



Address : 4800 Suite 0-2, Ground Floor, Block A1, Jln Perdana, CBD Perdana Cyberjaya
Contact No.: 03-83202544/ 03-83119155

PIC KREDIT : FB SABA RESTAURANT



 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. Sedapnye nasi arab ni bonde.. Lea x minat nasi arab.. Tapi bila tgk pic bonde ni, hadoiii cam sedap la pulak..

    ReplyDelete
  2. sedapnya dapat makan nasi Arab. saya pernah makan sekali je dengan harga RM5. sedap memang sedap tapi sikit sangat.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Bonde,

    Teruja saya dengan nasi arab dan daging ayam tu, terliur jugak dibuatnya hehehehe.. Terus saya search SABA Restaurant kat Fb, kalau ada rezeki memang akan terjah juga penangan post Bonde ni..

    Thanks for sharing Bonde..

    ReplyDelete
  4. Sedapnya bonda dan kanda makan nasi arab...terliur dibuatnya :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN