BondeZaidalifahDotCom: PROMOSI TUPPERWARE 14 NOV - 31 DIS 2016

PROMOSI TUPPERWARE 14 NOV - 31 DIS 2016

6:41 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...


Hai Reader Semua,

Apa khabar hari ni... Dalam sebok-sebok dengan tugas-tugas dekat pejabat, ada masanya kene juga relax-relax layan katalog... kali ni Bonde layan Katalog TuppareBrands biasalah hujung-hujung tahun ada promosi.


PROMOSI TUPPERWARE 14 NOV - 31 DIS 2016

Dekat bawah ni adalah antara yang produk yang sale pada bulan November - Disember 2016 ni.


Set Coffe Tea & Friends Set RM 175.00



Menarikkan tuppaware one touch ni, yang menariknya tak perlu nak tags atau letak stiker dekat bekas sebab ianya di datangkan dengan stiker yang tak akan tanggal.

6 Tags yang ada

- sugar

- creamer

- cocoa

- tea

- cookies

- coffee

Eco Bottle Screw Cap (2) 1.0L RM 57.20




Botol ni memang femes dan ramai yang suka dengan Botol design ni.. Bonde ada beberapa Botol juga dirumah.

Tapi Design yang ini kalau anda nak beli untuk anak-anak memang bagus, kalau beli 2 biji akan dapat Persenol tags dekat tags tu boleh tulis nama.  Jadi tak risau botol anak-anak anda hilang.

Kalau anda ada yang berminat nak beli Boleh whatsapp Bonde yea!

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. cantiknyaaa bekas2 dari tupperware ni..nasib baik tak kawen lagi.. klu tak memang kopak laki kite..hhihi

    ReplyDelete
  2. Cantiknya semua bekas2 tupperware! Sesuai jugak bagi as wedding gift kat kawan2 ni :)

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN