BondeZaidalifahDotCom: RESIPI SMOOTHIE KURMA 2- MINIT DAH SIAP

RESIPI SMOOTHIE KURMA 2- MINIT DAH SIAP

10:19 am


Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Macam sedap jer, tengok lagi, macam sedap jer.... lama-lama Bonde parkinglah resipi ni dekat sini.. Nanti nak try buat, mengikut resipi ni, mudah sahaja 2 minit dan siap.

Bonde share dengan anda semua cuba jom!...

Resipi Smoothie Kurma 2-Minit Ini


80a5


Bahan-bahan:
- 7 biji kurma 
- 3 biji pisang (dibekukan) 
- 2 cawan Susu Lemak Rendah MARIGOLD HL
- 1 sudu kecil serbuk kayu manis 

Cara-cara: 
1. Masukkan kesemua bahan ke dalam blender. 
2. Blend hingga pekat dan sebati. 
3. Enjoy!


Selamat Mencuba...

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~


Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN