THE CONJERING 2Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Haaa siapa dah tengok angkat tangan? Bonde dah tengok dah hari jumaat yang lepas... Biasalah Movie seram-seram ni memang layan.. Ditunggu-tunggu bila nak ditayangkan ?

Difahamkan filem The Conjering 2 ini adalah dari cerita kisah benar, dan ianya memang berlaku sebelum ini, mengambil idea dari cerita tersebut penerbit telah bercadang untuk ianya difilemkan.

Berikut adalah cerita asal dari kisah benar yang berlaku.(Kene tonton video ni dulu baru faham situasi cerita ini)THE CONJURING 2
SINOPSIS THE CONJURING 2

Selepas mengendalikan kes rumah ladang ini membimbangkan di Rhode Island, penyiasat paranormal Ed Warren dan isterinya Lorraine Warren kembali, dan kali ini mereka pergi ke England di mana sesuatu yang jahat disyaki membarah di sebuah rumah majlis di London Borough of Enfield.

Trailer filem :

rumah majlis di London Borough of Enfield

Review The Conjuring 2

Pemilik Rumah yang telah meninggal dunia wajah Janet ketika rasukan

Review The Conjuring 2

Vakal ialah watak jahat dalam filem ni... Watak hidup dalam potret lukisan.


Pendapat Bonde tentang movie ni, Kalau ianya dari kisah benar, boleh dikatakan seram juga bila ia terjadi dihadapan mata kita... paling respek semangat seorang ibu yang mahukan anaknya selamat dari gangguan syaitan.  Ia juga dapat menyelamatkan anaknya dari menjadi mangsa.  Memang betul-betul jiwa kental dan berani.

Selamat menonton dipawagam berdekatan anda atau booking tiket disini.


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Catat Ulasan

0 Ulasan