BondeZaidalifahDotCom: BUAT SENDIRI PAU CENDAWAN

BUAT SENDIRI PAU CENDAWAN

11:38 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Berikutan kes Pau Cendawan yang Viral dekat Bazar Ramadhan Putrajaya tu... Bonde gigihlah buat sebab teringgin nak makan, tapi malas nak beratur panjang dekat Bazar Putrajaya tu... Maklumlah bulan puasa.

Siapa rajin sila beratur, siapa malas macam Bonde sila buat sendiri, sebenarnya tak susah mana pun nak buat Pau Cendawan ni.. ikut jer resipi yang Bonde Share dekat sini : Resipi Pau

Ramai juga dah tengok Resipi ni dekat blog Bonde 3257 page view tau! Bagi Bonde dah banyaklah page view tu sebab jarang-jarang pageview meningkat macam tu hu hu hu.

Popular Post diblog pon tajuk sama tentang : Resipi Cendawan...

Inilah hasil air tangan Bonde.... jangan terliur he he he
















Main cat-cat... sebelum dikukus


Lepas kukus jadi macam ni...


Ada tak rupa Cendawan Shitake


Nah Pic tiru  video "Tasty" Tasty tak ha ha ha

Selamat Mencuba...


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Akak.. Sorry lambat review :)

    http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/06/blog-review-by-little-miss-snowflake_27.html

    ReplyDelete
  2. Saya punya lah terfikir cmne dia buat atas tu...rupanya letak coklat je hehe...

    Jemput singgah blog bonda ;) selamat menyambut ramadhan!!

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN