RESIPI PAU CENDAWAN YANG VIRAL TU!

by - June 20, 2016

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Femeskan Resipi Pau Cendawan ni.. Kat mana nak cari kene pergi Bazar Ramadhan Putrajaya... Tapikan, kene beratur panjang seawal jam 4.00 petang lagi...

Bagi Bonde yang tak sempat nak pergi Bazar ni... meliur jer tengok gambar-gambar Pau ni viral kat Instagram dan Facebook, Tapi Bonde nekat jugaklah nak buat Pau ni sendiri, sebab bila tengok resipi macam senang aje nak buat... nak rasa sedap ke tidakkan pau ni cuba anda buat sendiri.. boleh tokok tambahkan!

Resepi ni copy paste dari FB Nor Haslinda Chua. (terima kasih sharing moga anda murah rezeki)


RESEPI PAU CENDAWAN YANG VIRAL

Bahan-Bahan Inti :


Cara-cara nak masak Inti :







 Bahan-bahan nak buat Doh :














Senangkan nak buat, kalau biasa buat pau mesti jadi punya selamat mencuba!
Terima kasih pada yang kongsi Resepi...


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

You May Also Like

8 PEMBERI ULASAN

  1. macammm senang bondaa, tapi mar kalau buat mesti yang first tak jadikkkk heee
    -www.puterymemory.com

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. SA jom tak saba nak buat esok... jeng jeng jeng

      Delete
  3. Bonda pos tuk mummy sikit.. hehhee

    ReplyDelete
  4. Terima kasih ye share resepi bergambar, senang nak faham.Boleh buat sendiri, puas hati makan. Hehe. ~ http://lobakungu.com ~

    ReplyDelete
  5. Terima kasih ye share resepi bergambar, senang nak faham.Boleh buat sendiri, puas hati makan. Hehe. ~ http://lobakungu.com ~

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang