BondeZaidalifahDotCom: RESIPI PAU CENDAWAN YANG VIRAL TU!

RESIPI PAU CENDAWAN YANG VIRAL TU!

5:42 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Femeskan Resipi Pau Cendawan ni.. Kat mana nak cari kene pergi Bazar Ramadhan Putrajaya... Tapikan, kene beratur panjang seawal jam 4.00 petang lagi...

Bagi Bonde yang tak sempat nak pergi Bazar ni... meliur jer tengok gambar-gambar Pau ni viral kat Instagram dan Facebook, Tapi Bonde nekat jugaklah nak buat Pau ni sendiri, sebab bila tengok resipi macam senang aje nak buat... nak rasa sedap ke tidakkan pau ni cuba anda buat sendiri.. boleh tokok tambahkan!

Resepi ni copy paste dari FB Nor Haslinda Chua. (terima kasih sharing moga anda murah rezeki)


RESEPI PAU CENDAWAN YANG VIRAL

Bahan-Bahan Inti :


Cara-cara nak masak Inti :







 Bahan-bahan nak buat Doh :














Senangkan nak buat, kalau biasa buat pau mesti jadi punya selamat mencuba!
Terima kasih pada yang kongsi Resepi...


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. macammm senang bondaa, tapi mar kalau buat mesti yang first tak jadikkkk heee
    -www.puterymemory.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mar kene rajin buat nanti... mesti jadi

      Delete
  2. Replies
    1. SA jom tak saba nak buat esok... jeng jeng jeng

      Delete
  3. Bonda pos tuk mummy sikit.. hehhee

    ReplyDelete
  4. Terima kasih ye share resepi bergambar, senang nak faham.Boleh buat sendiri, puas hati makan. Hehe. ~ http://lobakungu.com ~

    ReplyDelete
  5. Terima kasih ye share resepi bergambar, senang nak faham.Boleh buat sendiri, puas hati makan. Hehe. ~ http://lobakungu.com ~

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN