BondeZaidalifahDotCom: KENAPA AKU GEMUK?

KENAPA AKU GEMUK?

5:55 pm

Assalamualaikum dan Salam Petang,

Masa baca perkongsian dari : IMUSLIMSHOP.COM ni Bonde tersenyum-senyum pon ada...

Soalan Dia..

 Kenapa Bini Aku Gemuk ?

Dari apa yang Bonde baca caption yang diberikan sangat menarik.... terpikir pula tiba-tiba Eh..eh, agaknya ada ke diantara kawan-kawan Kanda yang tanya soalan ni kat Kanda ?

Soalan : Bini awak nampak gemuklah?

Jawapan : Bini aku gemuk... Mana ada....Bini aku gemuk ker.. kurus ker..
Dialah satu-satunya bidadariku.

Rasanya ada kot, yang tanya... hi hi hi tapi antara yang rapat dengan kami sahaja.

Nak tahu Kenapa Bini Aku Gemuk ?


Para suami, kalau ada yang tanya dekat anda backuplah Isteri anda eh, ada betulnye... bonde setuju.

kredit : IMUSLIMSHOP.COM








~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. btol.. gemok kurus bukannya syarat kebahagian kan..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN