BondeZaidalifahDotCom: SPECTRE [007]

SPECTRE [007]

5:00 pm

Assalamualaikum....

Jom follow Bonde tengok Movie malam ni... hu hu hu.... Tapi sebenarnya Bonde Bonde... suka hero James Bond yang lama...

Tapi tak per tengok jelah.... Nanti Bonde sharekan mengenai cerita ni yea.... berapa bintang nak bagi....

1,2,3,4 atau 5 bintang....

Show time : Dekat TGV One Utama malam ni...

SPECTRE [007]


Spectre**



GENRE: 

Action / Adventure / Crime

RUNNING TIME: 

148 Minutes

RELEASE DATE:

5 Nov 2015

STARRING: 

Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Christoph Waltz, Monica Bellucci, Dave Bautista, Ben Whishaw, Andrew Scott

SYNOPSIS:

After receiving a cryptic message from an unknown source, Bond is set to uncover the layers of a sinister organisation known as SPECTRE. While Bond`s superior M fights political forces in order to keep M16 alive, Bond discovers the hidden, ugly truth behind SPECTRE.

DISTRIBUTOR: 

SONY PICTURES RELEASING INTERNATIONAL

DIRECTED BY: 

Sam Mendes





~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. yuhuuuu bondaaa yaya tengok jumaat ni...lalalalalaa

    ReplyDelete
  2. Eh dah kuar rupanya...
    jom jom nak tengok gak...

    ReplyDelete
  3. iols tengok esok malam dengan dominos.tak sabarrr

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN