BondeZaidalifahDotCom: WAFFLE STRAWBERY DENGAN PEENUT BUTTER RINGKAS DAN SEDAP

WAFFLE STRAWBERY DENGAN PEENUT BUTTER RINGKAS DAN SEDAP

11:49 am

Assalamualaikum semua,

Mesti semua dah bersarapankan!

Tengah belek-belak katalog Menang Glassware terjumpa pulak Resepi ni... Bonde pernah buat tau memang sedap...

WAFFLE STRAWBERY DENGAN PEENUT BUTTER

Kalau makan panas-panas memang tangkap leleh...

Kalau buat sendiri terpulang kita nak garing atau tidak, sebab ada yang suka garing dan ada yang suka cukup-cukup masak je...


Lepas tu intuk inti pun suka hati nak kurang atau lebih kan...

Bahan-Bahan nak buat Waffle
Bonde Print Screen dari Katalog Menang Glasware

Cara-cara nak buat :


Kalau nak beli waffle Ajaib boleh PM Bonde yea...

-Selamat Mencuba


Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. nak kene beli periuk dia baru boleh buat..hehee...dengan coklat memang sedap

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN