BondeZaidalifahDotCom: PONDOK MANIS

PONDOK MANIS

11:37 pm

ASSALAMUALAIKUM....

Pada hari Khamis yang lepas Bonde berpeluang Makan-Makan Dekat

 Pondok Manis

 nama sebuah restoran yang terdapat di D'pulze Shopping Mall...
Pondok Manis menyajikan masakan Indonesia...
Seperti :
Ayam Penyet
Talapia Penyet
Gado-gado
Gado-gado Ayam
Bakso Ayam
Bakso Daging





Bonde try makan menu ni gado-gado...

Masiey try makan Bakso Daging

Liza try makan Nasi Daging Sambal Hijau...

Nak bagi tahu kat sini, sebenarnya sedap jugaklah menu-menu dekat sini... dan harganya berpatutan tidaklahmahal sangat, Bolehlah repeat sekali lagi untuk test menu lain...

Selamat mencuba dan menjamu selera...




Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. mak oiiii..lapar terus perut SA TGOK NASI DAGING tu malam2 buta ni.....

    ReplyDelete
  2. ayoooo... tgh mlm2 tgk makanan sume tu jadi laparr.. grrr..

    ReplyDelete
  3. keen suka baksoooo.. lapar terus tengok bakso tu.. T_T

    ReplyDelete
  4. waaa nasi daging, pebret ku jua...

    ReplyDelete
  5. Tak penah lg mkn bakso ..nampak sedap jer tuu

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN