Weeefieee !

Assalamualaukim....

Ini Kisah Semalam... Hari pertama setelah 2 Bulan rehat dari zumba! 

Nampak tak? keterujaan Bonde nak masuk juga dalam weefieee ni!  Padahal kat depan dah siap baris nak bergambar... kami kat belakang boleh suka hati bergambar...

Tq adik Shrek Hijau sebab send pic ni kat group zumba....




Nampak tak Bonde dah kurus hari ni....
Ha ha ha kurus tang jari jer!



muka kepenatan dan gumbira dapat habiskan kelas Zumba semalam petang yeayyyyy....

tak sabar nak Zumba minggu depan...
jom Zumba dik....






Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

9 PEMBERI ULASAN

  1. bonde.. ritu yoorin ada lah join kelas zumba sekali.. hahaha..rasa berat je badan ni nak melompat2.. 1/2 jam je rasa nak pengsan..phewww

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha ahhhh lama cuti ada juga rasa semput tapi kipidabbbb dongibab

      Padam
  2. amboi seronoknya ada kelas zumba...

    BalasPadam
  3. seronoknya berzumba...ringankan badan..hehe

    BalasPadam
  4. Sekali je cuba Zumba...pamcit tersebut hihi

    BalasPadam
  5. Sekali je cuba Zumba...pamcit tersebut hihi

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.