PONDOK MANIS

ASSALAMUALAIKUM....

Pada hari Khamis yang lepas Bonde berpeluang Makan-Makan Dekat

 Pondok Manis

 nama sebuah restoran yang terdapat di D'pulze Shopping Mall...
Pondok Manis menyajikan masakan Indonesia...
Seperti :
Ayam Penyet
Talapia Penyet
Gado-gado
Gado-gado Ayam
Bakso Ayam
Bakso Daging





Bonde try makan menu ni gado-gado...

Masiey try makan Bakso Daging

Liza try makan Nasi Daging Sambal Hijau...

Nak bagi tahu kat sini, sebenarnya sedap jugaklah menu-menu dekat sini... dan harganya berpatutan tidaklahmahal sangat, Bolehlah repeat sekali lagi untuk test menu lain...

Selamat mencuba dan menjamu selera...




Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

9 PEMBERI ULASAN

  1. mak oiiii..lapar terus perut SA TGOK NASI DAGING tu malam2 buta ni.....

    BalasPadam
  2. ayoooo... tgh mlm2 tgk makanan sume tu jadi laparr.. grrr..

    BalasPadam
  3. keen suka baksoooo.. lapar terus tengok bakso tu.. T_T

    BalasPadam
  4. waaa nasi daging, pebret ku jua...

    BalasPadam
  5. Tak penah lg mkn bakso ..nampak sedap jer tuu

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.