BondeZaidalifahDotCom: MENU WAJIB ADA BILA BUAT RUMAH TERBUKA

MENU WAJIB ADA BILA BUAT RUMAH TERBUKA

9:00 am

Assalamualaikum,

MENU WAJIB ADA BILA BUAT RUMAH TERBUKA


Musim-musim raya ni mesti ramai yang pening kepala  pikir tak tau nak masak menu apa untuk tetamu datang beraya bila buat rumah terbukakan!

Baiklah menu ringkas dan senang saya sharekan untuk anda semua!




mee kari


Laksa



Soto Ayam


Bihun/Mee/Kueh Tiow Sup



mee goreng/bihun goreng kueh tiow goreng

Baiklah anda semua boleh mencuba untuk menghidangkan para tetamu yang berkunjung ke rumah anda.

sekarang ni mudah jer... resepi semua dihujung jari, just klik jer kat google search dapatlah resepi apa yang anda ingin masak.

moga Entri ini memberi manfaat kepada anda semua.

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

7 TEGURAN MEMBINA

  1. mee kari tu menu wajib kak ana tiap2 tahun bonde hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah sedapnye... Bilalah kita dapat merasa makan Mee Kari Kak Ana :)

      Delete
  2. Replies
    1. Bonde suka makan Laksa... kalau makan laksa kene rasa kuah nye dulu betulkan!

      Delete
  3. semua menu ni biasa dijumpai di rumah2 terbuka kan bonde hehe

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN