BondeZaidalifahDotCom: TERJAHAN KE THE ROYAL FLORIA PUTRAJAYA 31 MEI 2015

TERJAHAN KE THE ROYAL FLORIA PUTRAJAYA 31 MEI 2015

10:58 pm

Assalamualaikum dan selamat Malam..


Info mengenai Floria Diraja 2015 sebelum ini [MENARIK DI ROYAL FLORIA 2015] 




Dapat bergambar dengan snow man


Kami berdua berada di Laman Musim Sejuk (Winter)...

Nilah yang Fatin beria sangat nak pergi nak rasa apa yang Bonde rasa macam kat Korea tu... Sebagai seorang Bonde tak sampai hati, tak bawak anak, bila fikir...  lagi pun bukan kene tempah tiket kapal terbang pon... jadi apa salahnya sempena cuti sekolah ni, Bonde bawa Fatinkan!...

lagi pon Fatin boleh tolong tangkap gambar Bonde nanti.


Permandangan di Laman Musim Bunga (Spring)

Disini terdapat banyak bunga-bungaan pelbagai warna...cantik sekali :)



keluar dari Laman 2 musim tu terus menuju ke Bilik Pameran dan Pertandingan Bunga Hiasan/Studio Pameran, Kami sempatlah berselfie dan mengambil beberapa keping gambar :)




Fatin bersama model padi







Ada pelbagai kategori  yang di pertandingkan di Floria tahun ini...  kalau jadi juri tak tau nak pilih mana?Semua cantik, kreatif dan hebat.




Tulisan khat ini satu kelainan...menarik sekali :)




 ~ BONDE :) RIANG ~

Baca entri yang lain

15 TEGURAN MEMBINA

  1. Thun lpas de pegi..thun ni x berkesempatan nak pergi..

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya Bonde..
    Huhuu insyaAllah hujung minggu nie akan menjejak kaki ke sana..

    ReplyDelete
  3. belum ada kesempatan...abah hanis sakit mata pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hanis mesti suka tu.. Nnt bawa lah family ke Floria

      Delete
  4. tak puas pergi floria...rasa cam nak repeat lagi jer

    ReplyDelete
  5. bestnyer bonda, cn lalu jer banyak kali, tapi encik suami takmo singgh sbb ramai orang katanya..waaa

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN