MENARIK DI ROYAL FLORIA PUTRAJAYA 2015

Assalamualaikum dan selamat pagi.....
Jom kita ke .... 

Royal Floria Putrajaya 2015

Lokasi di: Anjung Floria Precinct 4 Putrajaya


Tarikh :30 May - 7June  

Harga tiket Dewasa : RM 5 

Harga tiket Kanak-kanak : RM 1

Beli tiket on line : [TIKET]

sebelum pergi tu cuci mata dulu dan dapatkan info dari FB [ PERBADANAN PUTRAJAYA ] [FloriaPutrajaya]



Pasti tergoda nak kesana kan!











Yang menariknya ada Laman 2 musim Winter & Spring...
Ni yang buat Bonde nak pergi sangat ni....


Info :


Taman Musim Sejuk dan Taman Musim Bunga (Spring & Winter Gardens) merupakan antara tarikan utama Festival Floria tahun ini. Taman ini yang dikawal suhu dan suasana cuaca dengan penggunaan teknologi, menjanjikan pengalaman manis kepada pengunjung dengan hiasan landskap yang terdiri dari bunga-bunga tulip, lily dan bunga ros dari Kenya dan Ecuador.




Winter time





Spring time

Baiklah nak siap-siap dah nak pergi, jumpa disana nanti....


Nota :
semua sumber maklumat dan info kredit : Perbadanan Putrajaya.
‪#‎RoyalFloria‬ ‪#‎PerbananPutrajaya‬

 ~ BONDE :) RIANG ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

12 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.