WE ARE OPEN NOW MITSUI OUTLET PARK KLIA SEPANG

Assalamulaikum

Jom kita ke Mitsui Outlet Park KLIA Sepang... sempena pembukaannya hari ini 30 Mei 2015.

Dari pagi lagi kawan-kawan dok bakar semua cerita pasal Mitsui Kat group whatsapp... rasa tergoda nak kesana... bkn nak shopping nak jalan-jalan...

Macam JPO kat johor tu , Bonde tak pernah sampai pon sedih jer... Ni dah dekat apa salah kita pergi tengok kan!

Lagi pon dia punya sale sempena pembukaan boleh tahan..mengoda...macam iklan shopping on line kat FB bukan 40% bukan 50% tapi 70 %



Ada macam-macam outlet didalamnya.. Malam nnt nak pergi dan cuci mata... sebabnya dah dekat pon dari rumah Bonde lebih kurang 15 Minit jer sampai lah ke Mitsui Outlet.





Tak perasan ada iklan ni.... 


~ BONDE :) RIANG ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

4 PEMBERI ULASAN

  1. err...bonde post ni bru ummul tahu..hhihihihi klaau tak sampai sudah mmg tak tahu ada mitsui nih..hihhihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. bonde ada bg tau kat Telegram jom Shopping Mitsui Outlet KLIA Sepang

      Padam
  2. nak g ni nk kena sediakan wang besar bbyk bonde .hehe

    BalasPadam
  3. menarik ni..duit mau ada ler..hehe

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.