BondeZaidalifahDotCom: KERJA BERTIMBUN TIMBUN MAKAN PUN KENE BANYAK...

KERJA BERTIMBUN TIMBUN MAKAN PUN KENE BANYAK...

11:00 am

ASSALAMUALAIKUM...

SELAMAT PAGI...
LEWAT DAH SARAPAN HARI NI...
X PER NI SARAPAN PAGI MERANGKAP MAKAN TENGAHARI SEKALI...

MEMANDANGKAN ISNIN BONDE CUTI...WAHHH SERONOKNYA GULING2 SAMBIL TGK TV... X DAPAT NAK BAYANG SITUASI TU...

CUTI BUKAN SEKADAR NAK REHAT... MACAM MACAM NAK KENE BUAT...

TAPI KENE PANDAI URUS MASA...

OK SELAMAT BERTUGAS PADA RAKAN RAKAN BLOGGER, HAPPY WORKING...

"JIKA KITA IKHLAS SEGALANYA... SELESAI DENGAN MUDAH"

BONDE ;)RIANG...

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. bonda sentiasa riang di pagi hari.

    wah pemakanan sihat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene sentiasa riang Arz...
      kalau tak riang ceria, angkat beg ...balik rumah...

      Alhamdulillah nikmat... makan sayur timbun2

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN