FENOMENA AISKRIM PASU...

Gambar Ehsan Google
ASSALAMUALAIKUM...

SEKARANG NI... ADE FENOMENA BARU, SEBELUM NI FENOMENA JERUK MANGGA ASAM BOI...

MUSIM MANGGA DAH KURANG... SEKARANG DAH MUSIM LAIN...
FENOMENA AISKRIM PASU...
BONDE TAK PERNAH TRY LAGI.... RASA MACAM X TERINGGIN LAGI NAK TRY...

SUKA TENGOK JE... PELBAGAI JENIS ADA.. PENUH WARNA WARNI
HARGA SEPASU AISKRIM DALAM RM 5.00 DAN RM 6.00...
IKUT PILIHAN.... DAN CITARASA INDIVIDU... KIRANYA BELI AISKRIM FREE PASU....

PADA SUAMI SUAMI TU   KALAU ADA ISTERI ISTERI YG MENGIDAM NAK MAKAN KENE TUNAIKAN HAJAT YEA...

PEMBAWAKKAN... LAH KATAKAN...

SIAPA DAH TRY BAGI LAH COMMENT...

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

12 PEMBERI ULASAN

  1. femes benau eskrem ni sekarang :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tgh femes harga pasu pon naik nnt ni hi hi hi

      Padam
  2. Dgrnya mcm tu la tp tu la ada yg complaint indah khabar dari rupa...mcm mn tu erk...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah... bonde belum teringgin nak mencubanya tapi mmg kreatif betul yg cipta

      Padam
  3. ramai kate kureng sedap la bonde..huhu... xtau la..anis xpernah try lagi..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu lah bonde dgr pon gitu jugak...
      tp boleh dipelbagaikan cita rasanya

      Padam
  4. Suami mcm aii ni pon nak jugak ais krim fenomena...tapi tak nak dalam pasu kecik tu; nak besar punya !!

    BalasPadam
    Balasan
    1. xboleh makan dalam pasu yg besar PCL..
      kan tgh DA kene makan 1 sudu kecik jer he he he he

      Padam
  5. Cuba di rumah jela. pasu bunga ada banyak hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Arz,
      kalau guna pasu yg dekat rumah tu mesti puas hati ...
      macam-macam ada ...kita kan kreatif

      Padam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.