BondeZaidalifahDotCom: JETI KUALA PERLIS MU TUNGGU AKU DATANG....

JETI KUALA PERLIS MU TUNGGU AKU DATANG....

11:29 am

Jeti Kuala Perlis

Lin & Seha follow jugak

Kanak2 riang Fatin & Caca

Backpackers sangat
ASSALAMUALAIKUM...

SELAMAT PAGI...

BONDE DAH SAMPAI JETI KUALA PERLIS...
PERJALANAN MENGAMBIL MASA LEBIH KURANG 10 JAM... MAKLUMLAH JALAN JEM SEMPENA BALIK KAMPUNG CUTI TAHUN BARU DAN HUJAN DISEPANJANG TEMPOH PERJALANAN...10 JAM... JALAN JEM ADA BEBERAPA KEMALANGAN BERLAKU...

DALAM TEMPOH 10 JAM KAMI BERHENTI 4 HENTIAN.. HENTIAN RAWANG, TAPAH, GURUN DAN 1 STESYEN MINYAK...

OK SAMPAI SAMPAI KAT JETI... MACAM TAK PERCAYA... RAMAINNYA MANUSIA.... SEMUA NAK KE LANGKAWI... TIKET JAM 9.00-1.00 HABIS.

KAMI TERPAKSA SELIT SELIT SEBAB NYA NAK BELI TIKET PON BERATUR DAH X MACAM BERATUR...BEREBUT-BEREBUT... TAPI BUKAN BONDE YG BERATUR... 3 OTAI YG URUSKAN... KANDA.. EN IJAT & EN UJANG...(BONDE JAGA BEG JE...)

SERONOK JUGA SEKALI SEKALA JADI BAGPACKER'S...

Hoo laaaa

TIKET DAH DAPAT...
TAPI JAM 4.00 PTG NNT..KAMI PLAN JALAN2 PERLIS DULULAH....

PEKENE HARUM MANIS...

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. fuhhhh 10jam ehhh...biasa 6-7 jam jer...orait selamat bercuti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu sebab hujan + jem...
      Alhamdulillah dah sampai bukit kayu hitam cuci Mata dan nail feri jam 4 nnt

      Delete
  2. Alhamdulillah selepas 10 jam perjalanan... memang dah dijangka Bonde time peak season cuti panjang macam ni mana2 destinasi pelancungan pasti sesak... rileks kay janji happy..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah semua selamat...
      Mana-mana perkara yg tidak diingini belaku kita kene Sabar...

      Yg penting kita enjoy! kan Kak Ana

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN