BondeZaidalifahDotCom: MAAF JIKA AKU TAK SEMPURNA

MAAF JIKA AKU TAK SEMPURNA

1:19 pm

 Jom kita saksikan
 
Mulai 2 sept
 
Assalamualaikum...
Mulai Esk....2 September 2014. Dapatkan novel ini segera di Pesta Buku Selangor 2014...
Acik Lana tunggu anda disana hari ini. Di both kaki novel.
Jam 1.00 ptg hingga 2.00 ptg..
Boleh dapatkan tandatangan... dan novel terbaru Acik Lana.
 
Model kat sebelah tu Banner tu Fatin...
gambar ni diambil hari Sabtu lepas semasa buat pemantauan kat Pesta Buku Selangor di SACC Shah Alam.

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN