JJCM YONG TAU FOO

Assalamualaikum...
Tanggal 31 bulan 8 57... Tapi hari ini 31 bulan 8 14 semua cuti... Sempena meraikan Hari kemerdekaan ke 57.

So kemana Kami 1 family...
Coconut Shake
Kanda bawa jalan jalan yeah... Ke Melaka ..Yeayyyy first nak g coconut shake...( Alamak hari ni sampai lewat Kedai nak ttp sebab Ada Pasar mlm.)  Tp sempat jugalah.... Beli 3 cawan coconut shake.... for last order ade 4 kami ambil 3 cawan tak leh share sebab tak nikmat... kene minum sorang 1...
Alhamdulillah, Hilang rasa dahaga...
Kedai Makan Yong Tau Foo Bertam Perdana 

Destinasi ke dua...
Yong Tau Foo Bertam Perdana....Yong Tau Foo kat sini sedapppp... Yummy...  Kedai ni dibuka seawal jam 6.00 ptg..   Sekarang baru jam 5.30 ptg...
Ramai dah tunggu... depan kedai , bila buka je pintu kedai tu terus meyerbu...masuk....termasuklah kami...

hidangan Yong Tau Foo
We are Family sedang menikmati

 

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

0 PEMBERI ULASAN

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.