Cepat Dapatkan TinyTAN Message Chocolate Ver 2 Di TopzMall



Assalamualaikum dan Selamat Malam, Hai Pembaca semua ... Ada tak dekat sini Peminat setia BTS Army... Kalau anda peminat setia atau ada diantara kawan anda juga peminat setia BTS anda kena sampaikan berita ini.

Cepat Dapatkan TinyTAN Message Chocolate Ver 2 Di TopzMall




TopzMall x TinyTAN: Jualan Eksklusif Dalam Talian di Malaysia

TopzMall berbesar hati untuk menjadi penjual semula rasmi “TinyTAN Message Chocolate Ver.2”. TinyTAN ialah sekumpulan watak yang digemari yang dicipta daripada tujuh ahli BTS. Ia direka bentuk dengan personaliti berbeza yang muncul daripada persona ahli kumpulan, dengan alam naratif mereka sendiri yang membawa watak merentasi sempadan realiti dan imaginasi melalui 'Pintu Magik'.




TinyTAN Message Chocolate Ver.2

“TinyTAN Message Chocolate Ver.2” membawa mesej paling manis dan paling menggembirakan di dunia dalam pembungkusan yang hangat dan berwarna-warni:






1) Dynamite (putih) - Menyampaikan pesan harapan dan kenyamanan

 





2) Purple Holiday (ungu) - Menyampaikan pesan penyembuhan






3) Wappen (hitam) - Menyampaikan pesan empati





4) Sweet Time (merah) - Menyampaikan pesan keberanian




“TinyTAN Message Chocolate Ver.2”





Satu Set (4 kotak) of TinyTAN Message Chocolate Ver.2 

Empat 4 kotak warna coklat mesej Putih, Ungu, Hitam, Merah jambu

Setiap kotak ada 8 keping coklat

Tujuh (7) keping coklat dicetak dengan watak-watak comel

Satu (1) keping coklat dicetak dengan logo TinyTAN

Sertakan tujuh (7) pelekat aksara untuk setiap kotak


TinyTAN Message Chocolate Ver.2



[PERCUMA] Satu (1) Beg Penyejuk TinyTAN edisi terhad

** TIDAK DIJUAL

Pautan produk: https://bit.ly/3SFxx2c 

Harga asal

RM520.00 / set

Harga diskaun

RM499.00 / set

TinyTAN Message Chocolate Ver.2

Sekotak (1) TinyTAN Message Chocolate Ver.2

Pilih salah satu  kotak coklat mesej

Putih / Ungu / Hitam / Merah jambu

Setiap kotak ada 8 keping coklat

Tujuh (7) keping coklat dicetak dengan watak-watak comel

Satu (1) keping coklat dicetak dengan logo TinyTAN

Sertakan tujuh (7) pelekat aksara untuk setiap kotak


Pautan produk: https://bit.ly/3zJJxH6 

Harga asal

RM130.00 / kotak


Info Berkaitan TopzMall



Apa Itu TopzMall?

Platform e-dagang rentas sempadan Malaysia yang ditubuhkan pada Jun 2020

Konsep Jenama: Hidup Sihat Bermula dengan Gaya Hidup Berkualiti

Pelanggan boleh menikmati membeli-belah dalam talian 24/7 dengan harga terendah

Mempromosikan tawaran eksklusif bulanan dan perasa serta tawaran istimewa untuk pembeli


Kempen Jualan Dua Digit Bulanan

✔Jalankan acara jerayawara dan kedai flash pop-up

✔Pesta pelancongan dan pakej pelancongan

✔Pelepasan gudang dalam talian dan jualan akhir tahun


Topz + Langganan

✔Program kesetiaan langganan tahunan untuk pembeli TopzMall

✔Berikan diskaun dan tawaran istimewa yang tidak dapat diakses oleh pembeli biasa

✔Pakej eksklusif bulanan untuk ahli Topz+


TopzMall x TogaGo

✔TogaGo ialah platform tempahan pelancongan dalam talian sehenti di Malaysia

✔Menawarkan lebih daripada 1.4 juta penginapan di seluruh dunia, tempahan tiket kereta api China, pakej pelancongan dan tawaran eksklusif

✔Ahli Matta Fair, Tourism Malaysia, dan Malaysia Truly Asia

✔Sediakan tawaran pelancongan termasuk hotel dan pakej pelancongan

✔Menawarkan tawaran eksklusif pelancongan bulanan melalui kempen yang dilancarkan oleh TopzMall


TopzMall x Pemilik Jenama

TopzMall menyediakan peniaga mereka dengan bayaran subsidi RM10,000 untuk siri perancangan iklan pemasaran

Membantu untuk membuat publisiti percuma melalui platform media sosial

Membantu perniagaan untuk mempromosikan jenama mereka kepada orang ramai

TinyTAN Message Chocolate Ver.2

Baiklah macam mana cara nak beli? anda boleh ikuti cara-caranya Bonde kongsikan dibawah 

Cara Pembelian TinyTAN Message Chocolate Ver.2 di TopzMall

1) Pastikan anda mendatar sebagai ahli di TopzMall. 


2) Login nama pengguna dan kata laluan.


3) Buat carian TinyTAN Message Chocolate Ver.2

4) Pilih samada pembelian untuk 4 kotak ataupun pembelian satu kotak sahaja

5) Lepas membuat pemilihan, boleh terus ke pembayaran

6) Jangan lupa guna kod diskaun seperti gambar dibawah bagi mendapatkan potongan RM10.

TinyTAN Message Chocolate Ver.2




7) Seterusnya boleh masukkan butiran pengirim atau penerima (sekiranya hendak menghadiahkan kepada orang tersayang sebagai kejutan)

Untuk maklumat lanjut, sila lawati akaun media sosial di:

Laman Web Rasmi: https://topzmall.com/ 

Facebook akaun: https://www.facebook.com/topzmallofficial 

Instagram akaun: https://www.instagram.com/topzmall/ 

Yippi Program Mini: @Topzmall 

TikTok akaun:@TopzMallOfficial

Moga apa yang dikongsikan ini membantu anda atau  fans BTS untuk mendapatkan  TinyTAN Message Chocolate Ver.2  jangan lupa beli cepat-cepat sebelum stok habis dekat web Topzmall


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~



Catat Ulasan

7 Ulasan

  1. ini boleh jadi gila big fan tengok ni.. haha

    BalasPadam
  2. best ni, siap ada diskaun voucher lagi

    BalasPadam
  3. amboi,kiut ehhh semuanya! time tengah ada diskaun ni memang sempoi la nak grab

    BalasPadam
  4. Ohh my....bestnya these BTS Chocolates, I wanna grab now from TOPzmall, hope still ada stock. Cheers Siennylovesdrawing

    BalasPadam
  5. First dengar topzmall.. yg grup bts tu mesti ramai suka๐Ÿ˜‚

    BalasPadam
  6. Mak oiii, yg die hard fan BTS memang laju lah depa beli , dah la cute semua ...eiii geram. Ada x yg nak hadiahkan kat kak pip, hehe?

    BalasPadam
  7. Pakaging cantek.giler .... sanggup tak makan ni tengok jer .. sape tak suka makan coklat oiii ..

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.