Segment Bloglist 2022 Mamapipie

Assalamualaikum Dan Selamat Malam, Hai Pembaca semua... Jom sama-sama support segmen Mamapipie.. bertajuk :

Segment Bloglist 2022 Mamapipie

Betul seperti yang dinyataka oleh Mamapipie Bloglist memang tak ada limit, bagi yang terpilih kena selalu update, sebelum ni blog Bonde jadi loading lama sangat... Belum berkesempatan nak semak kenapajadi loading lama sangat... Bonde semak bloglist, Bonde keluarkan list blog yang tak aktif dalam tempuh tiga hingga enam bulan.  Maaflah terpaksa keluarkan... mungkin nanti bila anda dah aktif semula dan nak exchange bloglist dengan Bonde boleh PM tepi yea... Alhamdulillah bila dah kemaskini bloglist tu loading tu hilang dan tak perlua tunggu lama dah.  Kalau anda mengalami masalah yang sama cubalah buat mana tahu menjadi.

Masalah Blog Loading 


Masalah Blog Loading Ni akan buat blog kita hilang pembaca... Kalau dah loading lama sangat memang tak akan teruskan untuk dibaca, pembaca pun jadi bosan menunggu.  Masalah loading nih agak bahaya juga kalau dibiarkan lama-lama tanpa disemak punca ... Jadi kemasinibloglist anda segera.


Tarikh segment sehingga 31/Disember 2021

Syarat penyertaan mudah aje:

  1. Terbuka lepada semua blogger yang ada blog.
  2. Buat blog post bertajuk "Segment Bloglist 2022 Mamapipie". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.
  3. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang
  4. Jemput Follow Media Social Mama (tak wajib pun)  || Instagram | Youtube | Twitter | FB Page| |
  5. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini..

Selamat bersegment semua..


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

3 PEMBERI ULASAN

  1. tq bonde support segment saya. tu la kan kalau loading slow mmg potong mood org yg dtg berkunjung

    BalasPadam
  2. Betul tu Bonde.. kakau blog loading slow jadi malas nak singgah..

    BalasPadam
  3. Saya sokong bonda! Sejak dua tiga bulan lepas, blog memang loading. Turn off betul nak blogwalking. Anyway, kalau rajin godek tukar template ke ape, in shaa Allah settled la kot. Hehe

    Selamat tahun baru bOnda! semoga 2022 menjadi tahun hebat buat kita semua. Yeay!

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.