Jadual Dan Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Bagi Tahun 2022Assalamualaikum dan Selamat Petang, Hai pembaca semua... Tak lama lagi sudah masuk tahun 2022 jadi tentunya pelbagai perancangan awal yang diperlukan bagi mengatasi masalah-masalah perbelanjaan harian dan bulanan.  Bagi golongan yang berpendapatan rendah sama macam Bonde kena kawal perbelanjaan setiap bulan agar tidak terbeban dibulan berikutnya (Insya'Allah)Jadual Dan Tarikh Pembayaran Gaji bulanan Bagi Tahun 2022

Berikut adalah Jadual Dan Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Bagi tahun 2022 untuk rujukan serta semakan Penjawat Awam atau Kakitangan Awam seluruh negeri di Malaysia.

Jadual Pembayaran Gaji Bulanan Bagi Tahun 2022 yang disertakan ini adalah rasmi diterbitkan menerusi Portal Rasmi Jabatan Akauntan Negara Malaysia (JANM).


Semoga Jadual Bayaran Gaji Bulanan Bagi Tahun 2022 ini dapat memudahkan Penjawat Awam atau Kakitangan Awam (pekerja sektor awam) merancang perbelanjaan Isi Rumah serta perbelanjaan Individu dengan membuat semakan pembayaran bulanan gaji menerusi akaun simpanan bank masing-masing pada tarikh yang telah ditetapkan.

Kongsikan kepada yang lain seandainya Jadual Bayaran Gaji Bulanan Bagi Tahun 2022 bermanfaat.  Terima kasih.

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Catat Ulasan

0 Ulasan