Review Aplikasi Cuti-cuti Langkawi

Assalamualaikum dan Selamat Pagi, Hai pembaca semua... Baru-baru ni Bonde bercuti ke Langkawi satu family... teruja nak kongsikan sebenarnya mudah mencari tiket ferry, tiket skycab, kereta sewa, tempat makan, tempat shopping, mencari tempat viral dan pelbagai kemudahan lagi disediakan di aplikasi cuti-cuti langkawi.

Review Aplikasi Cuti-cuti Langkawi



Tentang Aplikasi Cuti-cuti Langjkawi


Aplikasi Cuti-Cuti Langkawi ialah platform pelancongan dalam talian yang ditubuhkan di Langkawi pada tahun 2020, dengan ibu pejabatnya di Langkawi.

Didorong oleh teknologi carian termajunya, maklumat perjalanan di internet dan pelanggan mudah alih telah disepadukan oleh Cuti-Cuti Langkawi untuk menyediakan produk dan perkhidmatan profesional untuk penyedia perkhidmatan pelancongan dan pengembara pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Rangkaian dan kerjasama yang luas Cuti-Cuti Langkawi dengan pengusaha ferry di Langkawi membolehkan pengguna sentiasa mendapatkan maklumat terkini dan membuat tempahan mereka daripada pengangkutan hingga ke pakej pelancongan.

Sebagai sebuah syarikat teknologi terkemuka dalam industri pelancongan dalam talian, Cuti-Cuti Langkawi mempunyai data perjalanan pengguna yang besar, keupayaan pembangunan produk peneraju industri, kekuatan modal yang kukuh, dan rangkaian dan kerjasama yang luas dengan Langkawi Ferry untuk membina ekosistem perkhidmatan pelancongan dalam talian dan luar talian bersepadu untuk terus meningkatkan pengalaman perjalanan pengguna.

Tempah Tiket Ferry Di Aplikasi Cuti-Cuti Langkawi 

Pertama sekali sebab Bonde downloud aplikasi Aplikasi Cuti-Cuti Langkawi ni adalah hendak tempah tiket Ferry ke Langkawi, Selain Ezzybook anda boleh tempah melalui Aplikasi Cuti-Cuti Langkawi lebih mudah dan senang.

Bagi yang pertama kali ingin membuat tempahan tiket ferry di Aplikasi Cuti-Cuti Langkawi apa yang anda perlu buat adalah :

1. Muat turun Aplikasi Cuti-Cuti Langkawi google play anda apple store

2. Daftar Email anda

3. Log in 

4. Buat tempahan anda


Cara Untuk Tempatan Tiket Ferry 

Klik Ferry Tiket

Anda akan di bawa ke Langkawi Ferry line 



Pilih Route From (Kuala Perlis)To (Kuah,Langkawi) **contoh


-Next Masukan jumlah pax Yang akan naik ferry 



Masukkan detail anda diikuti detail passenger yang lain.




-Next Buat Payment



-Barcode akan dihantar email anda

-Check in Barcode anda jika nak senang print out siap-siap




Bonde beli untuk dua hala pergi dan balik sangat mudah.  

9 Sebab Aplikasi Cuti-Cuti Langkawi Ini Memudahkan Percutian Anda

  1. Memudahkan untuk beli tiket ferry
  2. Memudahkan nak semak jadual tempahan ferry
  3. Memudahkan nak sewa kereta dekat Langkawi
  4. Memudahkan nak mencari hotel di Langkawi
  5. Memudahkan nak beli tiket Skycab
  6. Memudahkan nak mencari pakej sukan air
  7. Memudahkan nak mencari tempat shopping di Langkawi
  8. Memudahkan nak mencari tempat makan di Langkawi
  9. Memudahkan nak cari tempat nak repair kenderaan kalau rosak


Rancang Perjalanan Langkawi Anda Dalam Satu Aplikasi


Aplikasi Cuti-Cuti Langkawi bekerja keras untuk memberikan pengalaman yang paling berharga, menyenangkan dan teruja untuk percutian anda.

Jadi nantikan dan muat turun aplikasi mudah alih terbaharu ini. Aplikasi Cuti-Cuti Langkawi akan membawa lebih banyak tawaran & perkhidmatan eksklusif kepada anda.

Kongsikan seandainya ia bermanfaat, Dah musim cuti sekolah nih, Apa Lagi... Selamat bercuti!

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

15 PEMBERI ULASAN

  1. Selamat bercuti
    Lama dah tak singgah Langkawi

    BalasPadam
  2. Dapatkan protection plan di laman web etiqa untuk melindungi diri anda dari pembaziran ragut dan takaful kereta

    BalasPadam
  3. senang ada apps macam ni,kan..semua di hujung jari je..

    BalasPadam
  4. senang ada apps macam ni,kan..semua di hujung jari je..

    BalasPadam
  5. eh, dah de apps.. senang la cmni.. xde terkejar2 nk book tiket.. mekasih bonde share.

    BalasPadam
  6. Amboi canggih betul nak pergi Langkawi sekarang. Tapi betullah tu, banyak benda nak prepare kalau nak pergi langkawi. Ferinya, hotel lagi, kereta sewa pun penting jugak tu. Lepas ni senang dah nak uruskan tempahan pergi Langkawi. Thank you Bonde.

    BalasPadam
  7. Wah lagi mudah nak bercuti lepas ni kan bonde sebab dah ada aplikasi yang bantu kita untuk book percutian nanti

    BalasPadam
  8. wah tq share bonde.. langkawi tak penah lagi jadi destinasi kami.. belum ada rezeki lagi ke sana.. insyaAllah teringin jugak ni.. kalau pegi nanti boleh la guna aplikasi ni je nanti..

    BalasPadam
  9. Mudah ada apps macam ni. Nak cari tiket semua ada

    BalasPadam
  10. Sha baru baru tahu pasal apps nii... ada yeaa... baguslah.. nampak macam memudahkan..

    BalasPadam
  11. Wah! Senanglah ada apps cuti cuti Langkawi ni.. tq Bonde share info best ni.

    BalasPadam
  12. Senangnya nak bercuti kat langkawi sekarang. Lama tak pegi langkawi.

    BalasPadam
  13. Wow... Menarik... Boleh cuba guna bila nak ke Langkawi nanti.. saya orang Kedah tapi Langkawi tak pernah sampai lagi...

    BalasPadam
  14. Wahh ada apps ek nak cuti2 langkawi. Senang lah kalo plan cuti Langkawi pas ni

    BalasPadam
  15. okay senang dah tahu apps bila pergi langkawi..

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.