Giveaway Aku Dan Kamu

Assalamualaikum dan Selamat Malam, Eh buka-buka blog ada jemputan dari Blogger Masitah aka As Samsudin, Hrmmm rindula lama tak jumpa Cik As kite nih, dari sebelum PKP Pesta Buku Kuala Lumpur yang terakhir berjumpa di Maep Serdang! dan sejak PKP 1.0 hingga sekarang PBKL tak buat Pesta maka selama itu kite tak bersua muka, jumpa di Facebook dan Instagram sahaja.  La ni Cik As kite dah berumah tangga dengan jejaka pilihan hati la ni dan nak sambut Anniversary 

Giveaway Aku Dan Kamu


(klik banner untuk join)

Syarat-syarat giveaway:

Follow blog As Samsudin, FB As Samsudin dan Instagram as_irvine

Buat entri bertajuk "Giveaway Aku Dan Kamu", copy banner dan back link ke post ini

Selitkan ucapan kreatif untuk As dan Aliff dengan tanda pagar #asaliff :)

Jangan lupa tinggalkan link entri di ruangan komen ya.

Mudah sahaja kan. Meh la join ramai-ramai.

Ucapan kreatif untuk As dan Aliff : 

Untuk As: 
Semoga As menjadi isteri yang soleha, murah rezeki selalu, moga jadi novelis terkenal dimasa akan datang, dan kekal bahagia sampai Syurga bersama suami yang tersayang Aliff. InsyaAllah.  

Untuk Aliff :
Jaga As baik-baik tau! Moga murah rezeki selalu kekal bahagia sampai syurga.

Giveaway bermula dari 1 Julai sehingga 31 Julai 2021.


~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

4 PEMBERI ULASAN

  1. Yela, last kita jumpa masa pesta buku kat Maeps tu. Memang rindu sangat kan. Mas, kak Rozi...

    Tq Bonde sudi join GA As ni. Ala, sweetnya ucapan Bonde. Semoga yang terbaik juga untuk Bonde dan family. Allahumma Amin...

    InsyaAllah ada rezeki kita jumpa lagi. Good luck dear!

    BalasPadam
  2. Datang dari giveaway yang sama!
    Goodluck dan all the best!
    Salam perkenalan dari saya :)

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.