Foot Therapy Mask Dari Ninety88

Foot Therapy Mask Assalamualaikum Dan Selamat Pagi... Hai pembaca semua, Malam tadi sebelum masuk tidur, Bonde dah test Foot Therapy Mask dari Ninety88 Bonde nak kongsikan tentang Foot Therapy Mask, Bukan apa... selalu kita pakai mask dimuka nak bagi cantik mukakan! apa kisahnya dengan kaki... kesian tau kaki kita, sepatutnya kita kena adil pada penjagaan anggota badan kita... terutama kaki kita, sesekali manjakan dan belailah ia... dan berikan tumpuan.  Selama ni Bonde pun kurang nak ambil perhatian pada kaki.  selepas ni memang selalulah jaga kesihatan kaki dan selalu pakai Foot Therapy Maskni sebab bagus.

Foot Therapy Mask  Dari Ninety88


Musim PKPD banyak masa Bonde boleh "Me Time" dirumah sambil-sambil tengok tv tu bolehlah pakai foot therapy mask manjakan kaki.

Bahan-bahan Utama Foot Therapy Mask Dari Ninety88




Aloe Vera

Essence 

Glycerin 

Glycolic Acid

Kelebihan Memakai Foot Therapy Mask Dari Ninety88




Melembutkan kulit kaki yg keras dan kasar

menghilangkan kulit mati

Memcantikkan kulit kaki kusam, kering & Sunburn

Bau yang sangat wangi

Hasilnya terbukti berkesan dengan sekali penggunaan

Mampu menyingkirkan kulit mati secara "soft peeling"



Footmask ninety88 ni membantu untuk

Membuang sel kulit mati

Mengatasi tumit kaki merekah

Hilangkan sunburn 

Menghilangkan kaki berbau

Membersihkan dan melembutkan kaki..


Tujuh Cara Penggunaan Foot Therapy Mask Dari Ninety88

1)  Rendam kaki dalam air suam 5-10 minit untuk kesan yang lebih baik

2) Jika tidak mahu rendam kaki, anda hendaklah mencuci bersih kaki anda seblum pakai foot mask

3) Buka bungkusan dan gunting foot mask pada dua bahagian kiri dan kanan

4) Ketatkan foot mask menggunakan pelekat yang disediakan

5) sarung foot mask dan & biarkan selama 45-60 minit kemudian buka dan bilas 

6) Sila buang foot mask yang telah dipakai, jangan simpan dan ulang pakai yang sama.

7) Pakai 7 hari sekali sahaja






Kesan Selepas Penggunaan 

1) Pengelupasan kulit kaki dan sel mati berlaku dalam masa dua - tiga hari

2) Kulit Kasar dan sel kulit mati tertanggal

3) Sel baru 





Testimoni Foot Therapy Mask Dari Ninety88






Berapa harga Foot Therapy Mask Dari Ninety88?

1 paket bersamaan sepasang hanya RM 22.90


Untuk anda yang berminat nak cuba Foot Therapy Mask Dari Ninety88 boleh klik link dibawah :


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

5 PEMBERI ULASAN

  1. wah
    ada aloevera tu yang best tu

    BalasPadam
  2. Asyik jaga muka je, kaki pun nak kena jaga. Kaki yang bergerak ke sana ke sini pun nak dapatkan rehat ala2 spa juga.

    BalasPadam
  3. Bukan muka dan badan je nak kena jaga. Kaki pun nak berehat ala spa juga selepas gerak ke sana ke sini.

    BalasPadam
  4. Bestnya manjakan kaki..lama dah tak buat...foot detox abis plak

    BalasPadam
  5. sy pernah guna tapi bukan yg mcm nie.. sebenarnya mmg bagus sekali sekala buat terapi kaki nie

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.