Cat Doll Viral Yang Cute

Assalamualaikum dan Selamat Petang... Hai Pembaca semua, Bonde tak bolehlah tengok benda comel dan tu asyik terpandang-pandang jer tau... ishh kenapa cute sangat...event muka ketat, hahaha comel betul!  Cat doll ni cute sangat

Pada cat lover mesti beli ni, cat doll ni nukan barang mainan yea, selain buat perhiasan sebenarnya pada yang ada pakai earpods untuk dengar muzik atau menonton movie tu, lepas tak guna tu bolehlah gantung dekat cat doll.

Cat Doll Viral Yang Cute


Pengantung Earpods





Product Description

100% brand new and high quality

Features:
Made of high-quality PVC material, environmentally friendly, non-toxic and safe for children.

Creative coffin cat design, interesting action figures, perfectly decorate your desktop.

Material: PVC

Fun toys, perfect gifts for children and friends who love dolls, suitable for collectibles, desktop ornaments, etc.
Specifications: Doll: app.5.3-5.56cm/2.09-2.19in Color: As pictures shown
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!
Quantity: 5pcs/set
Note:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
No retail package.
5pcs/set x Coffin Cat Action Figures (other accessories demo in the picture is not included.)
Package includes:

Comel kan! Anda yang berminat nak beli kliklah link dibawah ini :

https://shp.ee/pt35i6n


#5pcs #Carrying #Coffin #Cat #Action #Figures #Interesting #Cat #Dolls #Creative #Ornaments



 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Anda Mungkin Menyukai Bacaan Ini

4 PEMBERI ULASAN

  1. Hi...jom join GA ni!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    BalasPadam
  2. Comel sangat. Peminat kucing mesti suka.

    BalasPadam
  3. Eeeeee...apesal comel sangat ni....

    BalasPadam

[PENAFIAN]

Saya adalah pemilik blog www.bondezaidalifah.com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

~Awak sportinglah....terima kasih sudi tinggalkan komen dibawah.

~Sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...

Terima kasih.